Biroul Permanent Judetean al PDL Arad s-a intrunit miercuri pentru a valida propunerile de candidati pentru alegerile parlamentare din decembrie, presedintele filialei, Gheorghe Seculici, urmand sa candideze pentru un mandat de deputat in Colegiul 3 din municipiul Arad, iar presedintele Fortei Civice, Mihai-Razvan Ungureanu, in colegiul senatorial din municipiu.

Din cei 49 de membri ai BPJ al PDL Arad au fost prezenti la sedinta 39, ca urmare fiind intrunit cvorumul, se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei democrat-liberale citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, cu votul majoritatii celor prezenti, au fost aprobate urmatoarele candidaturi pentru Senat: in Colegiul 1 din municipiul Arad - Mihai-Razvan Ungureanu; in Colegiul 2 (nord) - Gheorghe Feies; in Colegiul 3 (sud) - Constantin Traian Igas.

In ceea ce priveste Camera Deputatilor, in Colegiul 1 va candida Lucian Rivis Tipei; in Colegiul 2 - Claudia Boghicevici; in Colegiul 3 - Gheorghe Seculici; in Colegiul nr. 5 - Eusebiu Pistru; in Colegiul 6 - Marius Gondor; in Colegiul 7 - Iustin Cionca.

Totodata, membrii BPJ au decis ca pentru Colegiul 4 candidatura sa fie decisa de partenerii din cadrul Aliantei Romania Dreapta Arad, acest colegiu revenindu-le conform negocierilor.

Nu in ultimul rand, membrii BPJ al PDL Arad au stabilit ca echipa de campanie va fi coordonata de Gheorghe Seculici, Gheorghe Falca si Nicolae Iotcu.

Mihail Neamtu, presedintele Partidului Noua Republica, isi anuntase in urma cu cateva zile, in cadrul unei conferinte de presa, candidatura pentru un mandat de deputat in Colegiul 3.

Prezent duminica la Arad, Mihai-Razvan Ungureanu a afirmat ca va lua o decizie privind candidatura sa dupa ce se va sfatui cu apropiatii.