Real Sociedad - Real Madrid, meci contând pentru etapa a 33-a din campionatul Spaniei, este programat, vineri, 26 aprilie, de la ora 22:00, pe Anoeta din San Sebastian, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Real Sociedad, care vrea să-şi consolideze poziţia de Conference League, şi Real Madrid, tot mai aproape de un un nou titlu de campioană, se confruntă în partida de deschidere a etapei a 33-a din LaLiga.

Real Sociedad ocupă locul 6, cu 51 de puncte, cu trei peste Betis Sevilla, prima echipă în afara poziţiilor europene, şi vine după trei victorii şi două rezultate de egalitate înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a remizat pe terenul celor de la Getafe, scor 1-1.

În partidele disputate acasă în actuala stagiune din LaLiga, echipa antrenată de Imanol Alguacil a bifat şase succese, şase remize şi trei eşecuri, iar cel mai bun marcator al ei în campionat este Mikel Oyarzabal, cu nouă goluri.

Atenţie, pe teren propriu, Real Sociedad are doar o victorie în ultimele 10 meciuri oficiale disputate în toate competiţiile!

Real Madrid este lider, cu 81 de puncte, cu 11 peste a doua clasată, marea rivală Barcelona, pe care a învins-o în etapa precedentă, scor 3-2 pe teren propriu, ajungând, astfel, la cinci victorii în ultimele cinci meciuri din campionat.

În acest interval, echipa antrenată de Carlo Ancelotti a eliminat-o pe Manchester City în sferturile de finală din Champions League, 3-3 acasă şi 1-1 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 4-3 după penalty-uri, în deplasare (va juca în semifinale cu Bayern Munchen).

În partidele disputate în deplasare în această ediţie de campionat, Real Madrid a bifat 11 succese, patru remize şi un eşec, iar golgheterul echipei este Jude Bellingham, cu 17 reuşite în LaLiga.

Atenţie, galacticii au 26 de partide la rând fără înfrângere în campionat şi n-au mai pierdut de 17 meciuri în toate competiţiile (sunt neînvinşi în ultimele nouă deplasări)!

De asemenea, Real Madrid este echipa cu cel mai bun atac (70 de goluri marcate) şi cea mai bună defensivă (22 goluri primite) din LaLiga, având cele mai multe meciuri fără gol încasat (16)!

În meciul din tur, disputat pe 17 septembrie 2023, Real Madrid s-a impus pe Santiago Bernabeu în faţa lui Real Sociedad cu 2-1, după golurile marcate de Valverde (46) şi Joselu (60), respectiv, Barrenetxea (5).

Superbet oferă cota 1,50 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Real Sociedad - Real Madrid.

Real Sociedad - Real Madrid
X2
Cotă
1,50

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol