Folosesc televizorul, cind sint acasa, mai ales pe post de zgomot de fond. Nu ma uit, insa ce-mi aud urechile… Ei, bine, urechile mele au auzit o stire cu Emil Boc, premierul Romaniei, care si-a luat de la tatine-sau un ou peste frunte, scrie Alex Mihaileanu pe blogul Subiectiv.

Nu stiu daca s-a spart capul primului ministru sau daca s-a spart oul, cert e ca celui responsabil de imaginea lui Emil Boc ar trebui sa i se sparga numele de consilier in mii de bucatele. Vorbim, in fond, de ceea ce in termeni engleziti se numeste “personal branding”. Iar ce-am auzit eu de la televizor numai asta nu se poate numi.

De ce ma iau de consilierul de imagine al lui Boc? Din cauza ca ar fi trebuit sa-i explice lui Boc, pe cit posibil ca pentru prosti, ca nu e bine sa care dupa el o armata de ziaristi, ca nu se stie ce se poate intimpla. N-a facut-o. Iar singura comparatie care-mi vine in minte acum este cea cu vedetele de duzina care anunta paparazzii sa vina repede sa le pozeze intr-o circiuma de fite. Poate ca, daca era Basescu, mai mergea. Dar nu Boc. In nici un caz Emil Boc.

Citeste continuarea si comenteaza pe blogul Subiectiv.