Actorul Alec Baldwin a avut un nou schimb de replici pe Twitter cu Donald Trump si a publicat pe aceasta retea de socializare un mesaj in care a spus ca va inceta sa il mai imite pe presedintele ales al Statelor Unite in emisiunea de satira si umor "Saturday Night Live" daca politicianul republican isi va face publice declaratiile anuale de impozit, informeaza site-ul revistei People, citat de News.ro.

Alec Baldwin in rolul lui Donald TrumpFoto: Captura YouTube

Donald Trump a criticat in mai multe ocazii maniera in care Alec Baldwin il interpreteaza in emisiunea "Saturday Night Live".

Duminica, viitorul presedinte al Statelor Unite a publicat pe Twitter urmatorul mesaj: "Tocmai am incercat sa ma uit la 'Saturday Night Live' - e de neprivit! Complet partinitor, deloc amuzant, iar interpretarea lui Baldwin nu putea sa devina mai proasta de atat. E trist".

Actorul Alec Baldwin a raspuns acelui mesaj si i-a promis lui Donald Trump ca va renunta la acel rol - cu o conditie: daca presedintele ales isi va publica declaratiile fiscale anuale.

"Publica-ti declaratiile de impozit si ma voi opri. Ha!", a scris Alec Baldwin pe Twitter.

Alec Baldwin a vorbit in public impotriva lui Trump si in trecut si a sustinut-o pe Hillary Clinton in campania prezidentiala.

Alec Baldwin, starul care a prezentat de cele mai multe ori emisiunea "Saturday Night Live", a inceput sa repete rolul Donald Trump in aceasta vara, dupa ce Lorne Michaels, producatorul show-ului TV, l-a rugat sa isi perfectioneze felul in care il imita pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Personajul sau a avut mai multe aparitii pe parcursul acestui sezon, in special pe durata campaniei prezidentiale americane.