Secretarul de stat american Hillary Clinton raspunde acuzatiilor lansate de presa de peste Ocean. Dupa ce Washington Post a scris despre ea ca este "in mare masura invizibila pe problemele principale care domina agenda de politica externa", inclusiv Afganistan si Iran, Hillary Clinton da replica: "Este absurd. Afirmatiile sunt dincolo de orice evaluare realista a ceea ce fac in fiecare zi. Poate exista o serie de confuzii, care trebuie clarificate".

Intr-un interviu acordat Msnbc.com, secretarul american de stat a declarat ca nu se numara printre persoanele care cred ca "trebuie sa-mi pun fata pe prima pagina a ziarelor sau pe TV in fiecare moment al zilei". "Acum, poate este un lucru legat de felul de a fi al femeilor. Poate sunt complet sigura si nu simt nevoia sa le arat oamenilor ce fac. Este doar felul meu de a fi", a explicat Hillary Clinton.

Intrebata daca va mai candida la presedintie, fosta contracandidata a lui Barack Obama a raspuns clar: "Nu. Acesta este un loc de munca extraordinar. (...) Si astept pensionarea, la un moment dat".

Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy