Familia Jackson stia ca fostul copil-vedeta Mark Lester a donat sperma pentru Michael Jackson, dar neaga ca Mark ar fi tatal biologic al lui Paris, fata cantaretului decedat, afirma o sursa apropiata familiei citata de revista People.

Lester, nasul celor trei copii ai starului pop si totodata un vechi prieten al acestuia, a dezvaluit duminica pentru publicatia News of The World ca a donat sperma la rugamintea lui Michael si crede ca este tatal biologic al fiicei sale Paris, in varsta de 11 ani. El a cerut un test de paternitate.

"Declaratiile sale au fost interpretate gresit. Nu pretinde ca este tatal lui Paris", nascuta in aprilie 1998, scrie People, citand o sursa apropiata familiei Jackson. Avocatul familiei, Londell McMillan, a minimalizat afirmatiile lui Lester spunand ca sunt "simple afirmatii fara niciun temei juridic".

Justitia a incredintat recent custodia celor trei copii ai starului pop - Prince Michael, 12 ani, Paris 11 ani, si Prince Michael II, 7 ani, mamei cantaretului, Katherine.

Lester, in varsta de 51 de ani, are patru copii si a tinut sa remarce puternica asemanare intre fiica sa Harriet, in varsta de 15 ani si Paris.

Mark Lester a devenit cunoscut dupa ce a jucat rolul principal în "Oliver Twist" in 1968. In prezent s-a retras de pe marile ecrane.