Poliția din Los Angeles, California, a scos pilotul unui avion Cessna prăbușit pe șine cu câteva secunde înainte ca aeronava să fie lovită de un tren, transmite Reuters.

Salvare de ultim moment in CaliforniaFoto: Captura YouTube

O înregistrare video obținută de Reuters arată cum mai mulți ofițeri îl eliberează pe bărbat din avionul care s-a prăbușit, la scurt timp după decolare, în cartierul Pacoima.

Ofițerii și pilotul se află la doar câțiva metri de șine când trenul trece și distruge aeronava.

"Avionul a avut o decolare eșuată și a aterizat pe șinele de tren la o intersecție circulată", a declarat Luis Jimenez, în vârstă de 21 de ani, cel care a filmat imaginile.

"Cu câteva secunde înainte de impact, polițiștii l-au salvat pe pilot, iar o bucată de avion aproape că m-a lovit pe mine".

Pilotul a fost tratat pentru tăieturi și vânătăi și se află într-o stare stabilă, potrivit presei locale. Nimeni din tren nu a fost rănit, a relatat presa locală.

O înregistrare video postată de către Departamentul de Poliție din Los Angeles a arătat imagini înregistrate pe camerele de supraveghere din dotarea ofițerilor care îl scot din avion pe pilotul plin de sânge.

ATENȚIE, imagini cu posibil impact emoțional: