Un bărbat a fost arestat miercuri dimineața în New York, polițiștii acuzându-l de incendierea uriașului brad de Crăciun din fața sediului televiziunii conservatoare Fox News, relatează The Daily Beast.

Bradul de Craciun al Fox NewsFoto: Captura video

Incendiul a început la puțin timp după miezul nopții în fața clădirii Fox News lângă care se află și redacțiile ziarelor Wall Street Journal și The New York Post.

Focul a distrus rapid decorațiunile de Crăciun, copacii din jur fiind de asemenea puternic afectați de flăcări. Deocamdată nu este clar ce l-a motivat pe bărbat să facă acest lucru.

Un purtător de cuvânt al poliției al NYPD a confirmat că un bărbat în vârstă de 49 de ani se află în arest însă polițiștii nu au confirmat deocamdată dacă acesta a folosit un dispozitiv incendiar.

Ofițerii au găsit o brichetă asupra suspectului deși nu este clar dacă această a fost folosită pentru incendierea bradului.

Fox News scrie că bradul său „patriotic” era era decorat cu peste 10.000 de globuri și 100.000 de luminițe în cele trei culori al steagului american, roșu, alb și albastru.