Primarul orașului Anvers, Bart De Wever a început anul nou într-o ipostază jenantă după ce a fost surprins fără pantaloni în timpul unui interviu acordat sâmbătă, scrie Politico.

Bart de WeverFoto: Captura video

„Purtați o cămașă foarte drăguță, probabil v-ați luat-o special pentru noi. Dar se poate ca sub acea cămașă să fiți doar în chiloți?”, l-a întrebat jurnalista Kim Debrie în timpul interviului acordat Radio 2 care a fost difuzat și online.

De Wever, liderul partidului separatist Noua Alianță Flamandă și unul dintre cei mai puternici politicieni din Belgia, a făcut greșeala de a acorda interviul din fața unei oglinzi, picioarele sale goale fiind surprinse în reflexie.

„Cum puteți să știți acest lucru?”, a întrebat De Wever după ce a fost prins.

„La naiba, e probabil fiindcă sunt în fața unei oglinzi. Nu am ținut cont de acest lucru. Anul începe cu un moment deosebit de jenant, îmi voi aminti de asta pentru mult timp”, a mai afirmat De Wever.

George-Louis Bouchez, liderul partidului liberal Mouvement réformateur, l-a ironizat pe platformele social media pe liderul separatist, oferindu-i o pereche de pantaloni scurți în culorile steagului belgian.

Citește și: