Politia din Tokyo a arestat un barbat de 27 de ani, dupa ce a gasit in apartamentul acestuia cadavrele dezmembrate a noua oameni, relateaza The Guardian.

Potrivit Politiei, noua cadavre dezmembrate au fost gasite in apartamentului lui Takaahiro Shirashi, care a marturisit ca a taiat un cadavru dupa ce si-a omorat victima si a ascuns-o intr-un frigider.

Politia crede ca ar fi vorba de opt femei si un barbat, iar doua dintre cadavre erau decapitate.

Cadavrele au fost gasite, dupa ce politistii au deschis o ancheta pentru a cauta o femeie de 23 de ani, disparuta acum o saptamana.

Politia a mai raportat ca au gasit in partamentul tanarului o trusa de scule si un fierastrau, care ar fi fost folosite la dezmembrarea victimelor.

Ucigasul in serie si-ar fi dezmembrat victimele in baie, iar unele dintre partile corpurilor au fost aruncate la gunoi.

Desi rata crimelor este destul de scazuta in Japonia, recent au fost mai multe crime zguduitoare. In iulie, anul trecut, un fost angajat al unei unei clinici pentru persoane cu dizabilitati a omorat 19 oameni si a ranit peste 20 cu un cutit, iar procesul ucigasului inca nu a inceput.

De asemenea, luna aceasta, un barbat a fost arestat pentru ca si-a omorat sotia si cei cinci copii, dandu-si foc la casa.