Politistii care investigheaza atacul terorist de sambata din Londra spun ca stiu identitatea celor trei atacatori care au ucis sapte persoane si au ranit 48 de persoane, scrie BBCNews pe pagina electronica.

Politia Metropolitana a declarat ca numele lor va fi facut cunoscut "cat mai curand posibil din punct de vedere operational".

Asa-numitul grup Stat islamic si-a asumat responsabilitatea pentru atac. Politia a declarat, luni dimineata, ca face perchezitii la doua adrese in estul Londrei, una in Newham si alta in Barking. Scotland Yard a adaugat ca un numar de persoane au fost retinute.

Trei teroristi au coborat, sambata spre duminica, dintr-o camioneta alba si au inceput sa injunghie oameni pe strada la intamplare. Acestia au fost impuscati mortal de fortele de ordine la 8 minute dupa ce s-a cerut interventia Politiei in zona London Bridge.

Politistii britanici au arestat, duminica, 12 persoane care ar avea legatura cu atacul de sambata spre duminica din Londra, in care sapte persoane au murit, iar alte 48 au fost ranite.