Un avion de mici dimensiuni al unei companii, la bordul caruia se aflau noua persoane potrivit proprietarului, s-a izbit de un bloc de locuinte marti, un impact resimtit in zona, iar autoritatile afirma ca nu asteapta sa gaseasca supravietuitori, relateaza AP, citata de Mediafax.

Avion prabusit peste o casa in OhioFoto: Captura YouTube

Autoritatile nu au confirmat cate persoane se aflau la bord.

Anchetatori, care incercau sa stabileasca cate persoane care se afla in avionul de tip Hawker H25 jet, cu zece locuri, au confirmat doi morti, a anuntat locotenentul Sierjie Lash, o purtatoare de cuvant a Departamentului pompierilor din Akron.

Nicio persoana nu se afla in apartamentul in care a intrat avionul, care a luat foc, a precizat ea.

Proprietarul avionului, Augusto Lewkowicz, a declarat ca doi piloti si sapte pasageri se aflau la bordul avionului. El a spus ca a discutat cu anchetatorii si ca incerca sa contacteze familiile victimelor.

Avionul, care a decolat de la Dayton, urma sa aterizeze pe Aeroportul International din Akron, situat la 3,2 kilometri distanta de locul prabusirii.

Avionul a taiat cabluri electrice si de telefonie, a luat foc si s-a rupt dupa impact, potrivit locotenentului Bill Haymaker din cadrul Ohio State Highway Patrol.

Aeronava a lovit un rambleu situat dincolo de bloc, iar o casa din apropiere a luat, de asemenea, foc, a declarat el. Nicio persoana nu ar fi fost ranita la sol, a adaugat acesta.