Whitney Houston a fost ucisa, sustine detectiv particular de la Hollywood. Pavel Huebl demonteaza astfel concluziile anchetatorilor care au inchis dosarul dupa ce au spus ca vedeta ar fi murit inecata in cada din cauza drogurilor si a unei boli de inima.

Cantareata, care a murit pe 11 februarie 2012 intr-un hotel din Beverly Hills, ar fi avut o datorie de 1,5 milioane de dolari la dealeri de droguri, inainte de a fi gasita fara viata, transmite Fox News citand declaratia detectivului pentru National Enquirer.

"Am dovezi care indica faptul ca Whitney a fost o victima a dealerilor de droguri puternice care au trimis asasini pentru a colecta o datorie uriasa pe care o avea ea pentru stupefiante", a declarat Huebl.

El contrazice raportul legistilor si sustine ca urmele de pe corpul lui Whitney cand a fost gasita moarta, spun o alta poveste.

"Trupul lui Whitney prezinta rani clasice de aparare care ar fi putut fi provocate in timp ce se lupta pentru viata ei", a spus Huebl.

Pavel Huebl a adaugat ca intr-o inregistrare video pot fi vazuti doi barbati necunoscuti intrand in hotelul din Beverly Hills unde se afla cantareata. In ziua in care a murit ei s-au strecurat in camera ei, fiind inregistrati de camerele de supraveghere de la hotel.

Barbatul spune ca a descoperit noile date prin intermediul unei retele de detectivi si spune ca va preda dovezile FBI, pentru a obtine redeschiderea cazului.