Pe platourile de la "Weapon", lui Jean-Claude van Damme ii da replica Scott Adkins, cei doi intalnindu-se pentru prima oara in "The Shepherd: Border Patrol"(2008). Din distributia filmului fac parte si actori romani, MediaPro Studios fiind prestator de servicii.

Regia filmului ii apartine lui Ernie Barbarash. Filmarile au inceput acum o saptamana si urmeaza sa se incheie peste alte doua saptamani, sustin surse din interiorul studiourilor de la Buftea. Van Damme si Scott Adkins interpreteaza rolurile a doi asasini, fiecare specializat intr-o tehnica anume, care devin din adversari aliati pentru a anihila impreuna capul unui cartel de droguri.

Filmul este, potrivit imdb.com, produs de Sony Home Entertainment, ceea ce inseamna ca va fi distribuit direct pe DVD.

Din distributia filmului fac parte si actorii romani Valentin Teodosiu, Florin Busuioc si Alin Panc. Se filmeaza in Studiourile MediaPro de la Buftea, dar si in locatii din Bucuresti (printre care Centrul Vechi). Se va filma probabil, o zi-doua, si la munte.

Van Damme a refuzat rolul pe care Sylvester Stallone i l-a oferit in "The Expendables"/"Eroi de sacrificiu" din cauza faptului ca n-avea destula adancime (rolul i-a fost atribuit pana la urma lui Dolph Lundgren.). Anul trecut, el a reluat personajul pe care il avea in "Universal Soldier" in 1992 si 1999 si a filmat o continuare sub indrumarea aceluiasi Luc Devereaux, "Universal Soldier: Regeneration". Un alt sequel, "Universal Soldier: The New Dimension", e anuntat pentru 2011.

Jean- Claude Van Damme a mai filmat in Romania in 2005, pentru "Second in Command". Acum, el a venit insotit si de copiii sai, Bianca si Khristopher.