Un cantec romantic sub clar de luna, in jurul unui platou cu spaghete, daca aceasta scena va este cunoscuta, anunțul despre pregatirea unui remake al Lady and The Tramp vă va încânta. Acest clasic al gigantului hollywoodian, aparut in 1955, va fi remasterizat în acțiune live și de animație 3D, în conformitate cu informațiile de la Hollywood Reporter. Compania americana Disney intenționează să transforme legendarul desen animat Lady and The Tramp în film de lung metraj cu live action. Un film care va fi apoi difuzat numai pe platforma lor de streaming.

Doamna si VagabondulFoto: Poster

Grupul ar opta pentru regizorul și scenaristul Charlie Bean să conducă proiectul. El a regizat filmul Lego Ninjago 2017 și regizat 18 episoade din seria de desene animate Disney Tron: Rascoala.

Producția va fi încredințată Brigham Taylor, care a sprijinit filmul Cartea junglei. Andrew Bujalski a scris scenariul pentru remake.

După succesul inregistrat de remake-urile Cenușăreasa în 2015 și Frumoasa și bestia în 2017, și pregătirea celor ale Lion King și Mulan în 2019, în 2020, Disney se bazează foarte mult pe clasici pentru a atrage cat mai mulți adepți.

Un film de animație ce prezintă o minunată poveste frumoasă de dragoste între două personaje. Lady, o frumoasă cățelușă cocker spaniel auriu, ajunge într-o parte rău famată a orașului unde îl întâlnește pe Trump, un vagabond metis, care o salvează din ghearele unor câini nemiloși. Cățelușa decide să-și părăsească actuala locuință din cauza unei bone ce trebuia să stea cu copilul familiei cât timp părinții sunt plecați din oraș. Femeia încearcă să pună botniță cățelușei și să o scoată la plimbare. Povestea de dragoste se întretaie cu momente de acțiune și suspans, care dau o savoare deosebită filmului. Un desen animat pentru cei mari și cei mici al celebrei case de producție Disney.

Pentru a difuza filmul Lady and The Tramp, compania a investit in viitoarea sa platforma streaming video. În luna august 2017, societatea a anunțat ca retrage conținutul original de la Netflix în 2019 pentru a lansa propriul serviciu. Conținutul original, dedicat proiectului Disney, Pixar, Marvel si Star Wars, ar trebui să găsească un public receptiv.