Un tanar din Craiova care a picat examenul de bacalaureatul a fost transportat in stare grava la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti, dupa ce a incercat sa se sinucida, aruncandu-se de la etajul al patrulea al blocului in care locuieste, anunta Mediafax. Baiatul se certase cu parintii din cauza rezultatului de la examen.

Razvan Marinel C., elev al Grupului Scolar Industrial "CFR" Craiova, specializarea tehnician de telecomunicatii, a incercat sa se sinucida sambata seara, aruncandu-se de la etajul al patrulea al blocului in care locuieste cu familia sa. Tanarul ar fi recurs la acest gest dupa ce parintii sai i-au reprosat faptul ca a picat examenul.

Razvan Marinel C. a picat bacalaureatul dupa ce a luat nota 5 la limba si literatura romana, 3,60 la matematica si 2,70 la biologie.

"Discutiile pe care atat medicii de la SMURD, cat si cei de la Unitatea de Primiri Urgente le-au purtat cu apartinatorii au relevat faptul ca baiatul a incercat sa se sinucida din cauza unei discutii cu parintii sai, mai precis cu tatal sau, dupa ce a picat examenul de bacalaureat", a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, medicul Cristina Geormaneanu.

Potrivit sursei citate, tanarul a fost internat la Clinica de Terapie Intensiva a spitalului, avand un traumatism cranio-cerebral acut minor, traumatism facial acut sever, traumatism toraco-abdominal, traumatism de coloana lombara si fracturi la picioare. A doua zi dupa internare, pacientul a fost transferat la Spitalul Clinic Bagdasar-Arseni din Bucuresti.