Candidatii la CSM din partea societatii civile: Victor Alistar, in atentia Parchetului, Mihai Rapcea, avocatul yoghin apropiat de MISA al lui Dan Diaconescu, si Corina Dumitrescu, sotia unui deputat PSD

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Duminică, 24 octombrie 2010, 19:20 Actualitate | Esenţial


Senatul Romaniei a anuntat de curand ca Victor Alistar, Mihai Rapcea, Corina Dumitrescu si Maria Cristina Ana sunt candidatii la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) din partea societatii civile. Numele lui Victor Alistar apare intr-un dosar care s-a finalizat cu decizia de Neincepere a Urmaririi Penale, decizie infirmata mai apoi de procurori. Alistar a explicat pentru HotNews.ro ca infirmarea NUP-ului nu il vizeaza si ca nu se pune problema sa fie cercetat penal. Un alt candidat, Mihai Rapcea este avocatul patronului postului OTV, un yoghin foarte apropiat de MISA si un simpatizant Noua Dreapta, in timp ce candidata Corina Dumitrescu, sotia unui deputat PSD, a fost secretar in Ministerul Justitiei si, in 2008, s-a numarat printre propunerile PSD la sefia ministerului.

Directorul executiv al Transparency International Romania (TI Romania), Victor Alistar, a fost propus pentru CSM de catre Asociatia Magistratilor din Romania (AMR), Transparency International, Asociatia pro Democratia, Agentia de Monitorizare a Presei si Facultatea de Drept a Universitatii Danubius Galati.

HotNews.ro a relatat saptamana trecuta cum, cu o zi inainte de expirarea termenului stabilit de Senat pentru depunerea candidaturilor, Victor Alistar era singurul candidat inscris, dupa ce conducerea Senatului a devansat cu o luna termenul pentru depunerea candidaturilor. Practic, Biroul Permanent al Senatului a decis ca reprezentantii societatii civile isi pot depune candidaturile pentru CSM in perioada 15 septembrie - 15 octombrie, cu o luna inaintea termenului prevazut in lege.

Victor Alistar si problemele cu ANI

Pe 20 iulie 2009, Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat ca Victor Alistar s-a aflat, in perioada 23 ianuarie 2007 - 1 martie 2009, in stare de incompatibilitate, intrucat a detinut concomitent calitatile de functionar public - purtator de cuvant in cadrul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, director executiv in cadrul Asociatiei Romane pentru Transparenta (incepand cu anul 2004) si avocat definitiv (in cadrul Cabinetului individual de avocatura 'Alistar Teodor-Victor' - incepand cu 23 ianuarie 2007 si pana in prezent). Constatarea starii de incompatibilitate a lui Victor Alistar a ramas definitiva si irevocabila, dupa ce Alistar nu a contestat decizia ANI in termenul prevazut de lege si la instanta corespunzatoare.

Numele lui Victor Alistar se regaseste intr-un dosar de cercetare a infractiunii de fals in declaratii. In iulie 2009, ANI a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Teodor-Victor Alistar, Raluca Alexandra Pruna (in calitate de fost presedinte al Asociatiei Romane pentru Transparenta) si Codru Vrabie (fost director executiv al Asociatiei Romane pentru Transparenta), a infractiunii de fals in declaratii.

In 2006, Victor Alistar era angajat al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici (ANFP), dar pentru a activa ca director executiv la Transparency Romania (TI Romania) acesta trebuie sa fie suspendat din functia publica. In februarie 2006, suspendarea lui Alistar din functia de la agentie trebuia reinnoita, conform legii, iar TI Romania a emis o hartie semnata de presedintele de atunci, Raluca Pruna, si pe care a trimis-o ANFP.

Victor Alistar
Foto: Agerpres
Alistar a motivat solicitarea de suspendare prin faptul institutia la care lucreaza este una "internationala". ANI nu a considerat ca TI Romania este o "institutie internationala" si a realizat o plingere la Parchet prin care a denuntat suspendarea lui Alistar ca potential ilegala.

Raluca Pruna, presedintele de atunci al TI Romania care ar fi semnat documentul de suspendare, a reclamat la Parchet faptul ca semnatura de pe documentul mentionat mai sus nu-i apartine si ca a fost falsificata. Abia peste un an, Parchetul de pe linga Curtea de Apel Bucuresti a reusit sa confirme ca semnatura doamnei Pruna a fost falsificata.

Conform Kamikaze, procuroarea Adriana Denisa Cristodor, cea care s-a ocupat de caz, nota: "Fiind audiat cu privire la acest aspect, Alistar Teodor-Victor a declarat ca la data intocmirii adresei se afla la Berlin si nu stie cine a semnat adresa din cadrul compartimentului Secretariat al Agentiei Romane pentru Transparenta, insa a fost semnata cu acordul verbal al numitei Pruna Raluca Alexandra care se afla la Bruxelles. Alistar Teodor-Victor a precizat ca nu a existat intentia de plastografiere a semnaturii numitei Pruna Raluca Alexandra, din eroare fiind semnata in numele acesteia (cu bara)".

In acest caz, Parchetul a decis Neinceperea Urmaririi Penale, insa Raluca Pruna a facut o plangere impotriva solutiei: "Se retine ca lipseste intentia intrucit semnarea adresei s-ar fi facut cu acordul meu (mandat verbal), desi nu am fost audiata, retinindu-se numai cele declarate de numitul Victor Teodor Alistar fara ca acestea sa se coroboreze cu alte probe, aducindu-se astfel atingere nu atit drepturilor mele procesuale, cit mai ales demersului de aflare a adevarului. Mai mult, numitul Alistar sustine ca as fi dat un mandat verbal, fara a fi in stare sa precizeze CUI i-as fi dat acest mandat, acestuia sau unei persoane necunoscute (...). Precizez, prin urmare, ca sustinerile numitului Alistar nu corespund adevarului (...)".

La sfirsitul lunii august insa, procurorul general al Parchetului de pe langa C.A. Bucuresti, Luminita Palade, a infirmat decizia de Neincepere a Urmaririi Penale.

Contactat de HotNews.ro, Victor Alistar a declarat ca infirmarea NUP-ului nu il vizeaza si ca nu se pune problema ca el sa fie cercetat penal. "Nu aceste lucruri caracterizeaza o candidatura. Nu sunt cercetat penal. Nu este adevarat. Hotararea de neincepere a urmaririi penale a fost infirmata pe doua aspecte care nu aveau legatura cu mine. In ceea ce ma priveste pe mine nu mai vorbim de cercetare penala. Trebuie retinut totusi ca una dintre organizatiile care m-a propus la CSM este chiar Asociatia Magistratilor din Romania", ne-a declarat Victor Alistar.

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a precizat la cererea HotNews.ro ca, in urma infirmarii NUP-ului, "in prezent, dosarul este in faza actelor premergatoare inceperii urmaririi penale". Ceea ce inseamna ca Victor Alistar nu are calitatea de "invinuit", ci doar ca este supus unor verificari intr-un dosar penal, sustin specialistii in domeniu.

ANI a precizat la solicitarea HotNews.ro ca o alta actiune in instanta pornita de la starea de incompatibilitate a lui Victor Alistar si care avea menirea de a anula mentiunile efectuate in carnetul sau de munca in perioada 2004-2009 a fost suspendata pe 22 septembrie la Curtea de Apel Bucuresti ca urmare a infirmarii solutiei data de Parchet privind neinceperea urmarii penale si pana la solutionarea dosarului penal.

"Actul prin care s-a constatat starea de incompatibilitate a domnului Victor Alistar a ramas definitiv datorita faptului ca acesta nu a fost contestat la instanta competenta si este publicat pe site la urmatoarea adresa http://www.integritate.eu/1231/section.aspx/1197. Urmare a ramanerii definitive a actului de constatare, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a formulat la Curtea de Apel Bucuresti o actiune pentru anularea actelor prin care a fost aprobata si prelungita suspendarea din calitatea de functionar public a domnului Victor Alistar. In prezent, urmare a infirmarii solutiei data de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti privind neinceperea urmarii penale impotriva domnului Victor Alistar cauza civila deschisa de Agentia Nationala a Functionarilor Publici este suspendata", se arata in precizarea primita de la ANI.

Mihai Rapcea, avocatul yoghin al lui Dan Diaconescu

Avocatul Mihai Rapcea a fost propus la CSM de catre Asociatia Victimelor Mineriadelor 1990-1991. Rapcea este reprezentant legal al lui Dan Diaconescu in scandalul in care patronul OTV-ului este acuzat de santaj. Numele lui Mihai Rapcea se leaga de cel al liderului MISA, Gregorian Bivolaru, ambii ducand o viata de yoghin. In plus, Rapcea a aparut mereu alaturi de organizatii radicale, ca Noua Drepta, dar si la OTV si la alte emisiuni de la televiziunile private.

Mihai Rapcea a participat, printre altele, la mai multe marsuri, precum Marsul pentru Normalitate sau Marsul pentru Familie, si la mai multe pichetari (la Ambasada Israelului, la ambasada Lituaniei, La Ambasada SUA, la Ministerul de Interne s.a.)

Pe blogul sau, avocatul Mihai Rapcea are publicate mai multe articole despre miscarea MISA si Gregorian
Mihai Rapcea
Foto: Agerpres
Bivolaru, despre protestele la care a participat impreuna cu diverse organizatii si mai multe postari impotriva actelor biometrice.

Una dintre postarile sale de pe blog titreaza "Our Hero: Vestea despre nevinovatia lui Gregorian Bivolaru a ajuns pana in Suedia. Ura!!!".

Pe alt blog al sau, Mihai Rapcea a publicat si fotografii din tineretea sa de yoghin. Cele mai interesante cadre il surprind pe avocat practicand Yoga alaturi de sute de alti oameni indrumati de catre Bivolaru. In alta poza apare felicitat de Bivolaru la un concurs, iar in 1999 apare din nou alaturi de guru Bivolaru, impreuna cu sora sa mai mica.

Intr-o alta imagine postata pe blog de Mihai Rapcea se regaseste si o fotografie din 1997 din sediul Partidului Liberal-Democrat alaturi de Viorel Ene, presedinte al Asociatiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 (AVMR), unul dintre prietenii sai.

In 2009, Mihai Rapcea a dat in judecata si compania de telefonie mobila Vodafone, pe motiv ca inregistreaza convorbirile telefonice

Corina Dumitrescu, sotia unui deputat PSD

Corina Dumitrescu
Foto: Agerpres
Corina Adriana Dumitrescu a fost propusa la CSM de Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Bucuresti - Facultatea de Stiinte Juridice. Cristina Dumitrescu, fost secretar in Ministerul Justitiei, este rectorul Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir". Ea este sotia deputatului PSD Cristian Dumitrescu, parlamentar care a fost membru PD inainte de a se inscrie in PSD, parasind tabara democratilor in momentul in care Traian Basescu a preluat presedintia partidului. Cristian Dumitrescu este membru al Comisiei pentru Invatamant a Camerei Deputatilor.

In 2008, Corina Dumitrescu a fost una dintre propunerile PSD pentru functia de Ministru al Justitiei, propunere respinsa de democrati liberali pe motiv ca nu indeplinea criteriul independentei, fiind sotia unui perlamentar PSD.

In 2006, ministrul justitiei de atunci, Monica Macovei, a acuzat un lung sir de demnitari ca ar fi permis intrarea in Notariat, fara examen, a unor magistrati, a unor "acoliti" ai PSD-ului si a unor neveste de lideri PSD, printre care Manuela Mitrea si Corina Dumitrescu. Mai multe detalii aici.

Maria Cristina Ana, fost consilier juridic al CE in Romania
Maria Cristina Ana
Foto: Arhiva personala


Maria Cristina Ana este propunerea Societatii Academice din Romania pentru CSM din partea societatii civile. Maria Cristina Ana a lucrat in perioada 2005-2009 in cadrul Delegatiei Comisiei Europene pe problema reformelor in justitie. A detinut functia de coordonator de programe pentru domeniile Justitie, Anti-Coruptie, Afaceri Interne si Drepturile Omului. In perioada 2008-2009 a fost cosilier juridic la Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

In prezent, Maria Cristina Ana lucreaza la Innovation Norway, o companie de stat norvegiana, in calitate de coordonator de proiecte si consultant juridic.

Alegerile pentru CSM din partea societatii civile

Legea spune ca din partea societatii civile pot fi alesi ca membri ai CSM persoane care sunt specialisti in domeniul dreptului, cu o vechime de cel putin 7 ani in activitatea juridica, se bucura de inalta reputatie profesionala si morala, nu au facut parte din serviciile de informatii inainte de 1990, nu au colaborat cu acestea si nu au un interes personal care influenteaza sau ar putea influenta indeplinirea cu obiectivitate si impartialitate a atributiilor prevazute de lege si nu au calitatea de membru al unui partid politic si nu au indeplinit in ultimii 5 ani functii de demnitate publica.

Cei patru candidati vor fi audiati de Comisia juridica a Senatului, urmand ca decizia finala, privind numirea celor doi reprezentanti ai societatii civile in CSM, sa fie luata de plen. CSM este alcatuit din 19 membri, din care 14 sunt alesi in adunarile generale ale magistratilor si validati de Senat, doi reprezentanti ai societatii civile - specialisti in domeniul dreptului, alesi de Senat, si trei membri de drept: ministrul Justitiei, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie si procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Mai multe detalii despre candidati si despre programele lor puteti gasi aici.


Citeste mai multe despre   
12474 vizualizari

 • +27 (41 voturi)    
  Dar este strigator la cer!!! (Duminică, 24 octombrie 2010, 19:29)

  George [anonim]

  Oare nu mai exista oameni de valoare in adevarata societate civila romaneasca? Ca personajele astea sinistre numai societatea civila n-o reprezinta... O rusine fara seaman. Oamenii valorosi din Romania nu mai au loc de oportunisti, incompetenti si de inregimentati politic. O rusine.
  • +23 (29 voturi)    
   care societate (Duminică, 24 octombrie 2010, 19:33)

   masteryodda [utilizator] i-a raspuns lui George

   mai exista societate civila in romania? ca mie mi se par cam toti apendice de partid sau anexe ale grupurilor de interese economice
   • -3 (13 voturi)    
    societate civila (Luni, 25 octombrie 2010, 7:23)

    razbunatorul [utilizator] i-a raspuns lui masteryodda

    Mai exista societate civila. Tu ce faci in societate? La cate proteste ai participat in ultimii 10 ani? Esti platit de securitate sa stai in fata calculatorului si sa te lamentezi!!!
    • +6 (6 voturi)    
     SOCIETATEA CIVILA A FOST CONFISTCATA (Luni, 25 octombrie 2010, 11:35)

     cris [anonim] i-a raspuns lui razbunatorul

     Conducerile ONG-urilor (societatea civila), sindicatele, si partidele politice au fost confiscate de fostii comunisti (FSN-ul de stanga sau de dreapta).
     Ruptura s-a facut in iunie 1990 cand ILIESCU a chemat minerii "sa omoare" cugetarile democratice. Confiscarea sindicatelor s-a facut pe timpul lui NASTASE cand s-a facut pactul cu sindicatele. La fel s-a intamplat si cu presa si ONG-urile.
     Prin alegerea lu CRIN ANTONESCU (acest muzeograf cu fata de rus) s-a confiscat si PNL-ul
     Prin urmare am ajuns ca rotirea puterii sa se faca intre doua clanuri desprinse din FSN.
     Avem nevoie de o revolta populara pentru inlaturarea lor, nu de o revolutie de catifea cum am avut in 1989.
     Revolutiile si revoltele se fac in cateva luni, daca nu cativa ani. loviturile de stat se fac in cateva zile (vezi):
     -evenimentele din 20-25 decembrie 1989
     -evenimentele din 13-15 iunie 1990 (prima mineriada)
     -a doua mineriada din 1998.
     Pana va apare un nou lider al poporului roman vom indura in tacere jocurile clanurilor "comuniste".
    • +3 (3 voturi)    
     Dece asa agresiv Razbunatorule? (Luni, 25 octombrie 2010, 12:14)

     mercedes [utilizator] i-a raspuns lui razbunatorul

     Societatea civila permite diferite modalitati de participare la viata publica. Asta include si modalitatea de a-ti spune pararea din fata computerului fara a fi platit de "Securitate" . La cate proteste, spre exemplu, pot participa oameni handicapati? Sau ei nu fac parte din societatea civila? Relax...
    • 0 (0 voturi)    
     Amice... (Luni, 25 octombrie 2010, 16:33)

     Luk [utilizator] i-a raspuns lui razbunatorul

     :))
  • +14 (18 voturi)    
   intre ei, doar intre ei (Duminică, 24 octombrie 2010, 19:39)

   daniel [anonim] i-a raspuns lui George

   asta au creat: o morishca in care se invart ei intre ei: studii acum se obtin foarte usor. asa ca, oricine poate fi dobitoc si doctor in economie in acelasi timp, pentru ca are hartii. Apoi, se invart intre ei. Iti inteleg nemultumirea draga George, pentru ca vedem cum cel ce avea sub 20 de ani la revolutie este la fel de scarbavnic ca si ce era inainte(ma gandesc la Alistar si nu numai). Parca iti vine sa iti pierzi speranta. Poate ca asta vor. Poate e timpul pentru o noua cale, un nou partid, care sa nu fi avut nimic de-a face cu ilici, milica si traianica si tot ce au atins ei, si nimic cu tot ce exista partid la ora actuala. e oare posibil? voi vreti asta?
   • -5 (7 voturi)    
    Este timpul pentru un nou partid (Luni, 25 octombrie 2010, 7:25)

    razbunatorul [utilizator] i-a raspuns lui daniel

    De ce nu il faci tu ?
  • +17 (21 voturi)    
   tristul adevar (Duminică, 24 octombrie 2010, 19:57)

   je [anonim] i-a raspuns lui George

   strigator sau nu, asta-i adevaru'.Prin anii 90 mai erau academicieni, profesori universitari in parlamentul asta. Odata cu trecerea anilor acestia au fost marginalizati si lasati deoparte preferandu-se aducerea celor noi imbogatiti, a celor care isi cumparau.....si isi cumpara locul in senat, sau camera. Rezultatul.....se vede sau....miroase de cum te apropii de tara asta!
  • -7 (15 voturi)    
   Doar n-or fi oamenii asta asa de negrii (Duminică, 24 octombrie 2010, 20:34)

   Constantin [anonim] i-a raspuns lui George

   cum sunt prezentati in acest articol. Orice om are si parti rele si parti bune.
  • +6 (12 voturi)    
   hahahahahahahahahaha (Duminică, 24 octombrie 2010, 22:08)

   tirtau [anonim] i-a raspuns lui George

   sunt chiar reprezentativi.......hahahahaha....oare cum se va sfarsi visul asta?
   ......sau cand?
  • -1 (17 voturi)    
   Da, dom'le! (Duminică, 24 octombrie 2010, 22:22)

   OZ [anonim] i-a raspuns lui George

   Este strigator la cer dom'le ca unu sa practice yoga. Este pur si simplu revoltator!, Da' cum isi permite, ba nenorocitu' ala sa se ingrijeasca de propria lui sanatate? Cum adica e vegetarian? Si cum adica are poze cu posturi yoga pe blog? Nu, frate, poze de la chiolhanuri, fleici sfaraind pe gratar, micu'ntr-o mana si berea in cealalta, asta trebuia sa posteze magarul ala de yoghin la el pe blog. SI daca-si atarna de gat un "Grig" cu un lant de aur cat antebratul, ei da, asa poate era bun de CSM, nu?

   Dar chiar nu aveti simtul ridicolului? Ce legatura are yoga cu capacitatea lui de a fi membru CSM? Daca totusi vreti neaparat o legatura intre MISA, yoga si parlament, va dau eu una: se numeste Vamana Dauthi. Spui de trei ori PSD si iti iese tehnica fara probleme.
   • +6 (8 voturi)    
    noua dreapta ok? (Luni, 25 octombrie 2010, 6:53)

    lupu [anonim] i-a raspuns lui OZ

    dar simpatia pt noua dreapta e ok, dupa tine? cand s-a umplut orasul de afise cu zelea codreanu, iar dan puric conferentiaza la ateneu, fix asta ne mai trebuie: un legionar la csm!
    jalnica tarisoara...
    • -6 (8 voturi)    
     e inregistrata legal? (Luni, 25 octombrie 2010, 11:31)

     Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui lupu

     Si ce daca e simpatizant (sau chiar membru) in Noua Dreapta? ND este ilegala? sa o desfiinteze onor Guv. Boc! Nici eu nu mor de dragul lor insa, atata timp cat nu sunt in afara legii nu vad de ce n-ar putea un membru / simpatizant al lor sa fie in CSM!
     Ce-mi place de voi, trompetutze ale lui Boc! Vrea tovarashu sa decida EL in numele "societatii civile" - iar voi ati si sarit, docili, la gatu' celor care nu-i convin lui! Dosare staliniste la greu - o fi rau ca esti "yoghin" - sunt curioasa daca pe vremea cand bocul era utecist nu fi si infierat pe tinerii "decadenti" care practicau yoga!
     Sa va fie rusine, Hotnews!
   • +6 (8 voturi)    
    vrem si poze sau filmulete (Luni, 25 octombrie 2010, 10:06)

    laura [anonim] i-a raspuns lui OZ

    cu domnul cela plus ceva practicante sexiyoga si mai vorbim. Si o intrebare- daca va fi ales- la sedintele CSM daca i se face sete o sa bea urina?
   • +1 (1 vot)    
    dreapt nu, dar cu yoga ce aveti? (Miercuri, 27 octombrie 2010, 19:38)

    dl C [anonim] i-a raspuns lui OZ

    sau ar trebuie sa spunem despre ceilalti ca sunt crestini, ca au aparat pe unii care mergeau la biserica etc.
    deci, hotnews, va rog sa va cereti scuze pentru aceasta asociere tampita generatoare de stereotipuri impotriva drepturilor omului.
    dupa cum stiti, daca v-ati informa, la amnesty international cazul bivolaru e caz de incalcare a drepturilor omului.
    ati gresit hotnews aici.
    in rest e ok articolul.
  • -10 (18 voturi)    
   Desigur ca exista ... (Duminică, 24 octombrie 2010, 22:43)

   Casargoz [anonim] i-a raspuns lui George

   Toata lumea stie ca oamenii cinstiti sunt numai in PDL, ceilalti sunt niste infractori nesimtiti. L-au silit pe Basescu sa vanda flota, pe SOV sa-l sprijine la presedentie pe Basescu. Acesti nemernici sprijiniti de Dinu Patriciu trebuie sa plece impreuna cu Voiculescu. Sa ramana in Romania numai oamenii cinstiti din PDL.
   • +3 (7 voturi)    
    mafia lupta pentru mentinerea sistemului (Luni, 25 octombrie 2010, 8:47)

    rem [anonim] i-a raspuns lui Casargoz

    @Casargoz: Basescu nu avea cum sa vanda flota pentru ca aceasta apartinea FPS-ului condus de Dima - (FPS detinea activele din ministere si se subordona primului ministru Vacaroiu). La primele alegeri prezidentiale, SOV a avut non-combat cu Basescu (pentru ca exista alianta DA cu liberalii) apoi SOV a vrut sa-l suspende. Sigur exista multi nemernici in PDL, dar sunt infinit mai multi in celelalte partide, conduse de Voiculescu, Iliescu, Patriciu si SOV
    • 0 (4 voturi)    
     Profetii despre PDL si Basescu (Luni, 25 octombrie 2010, 11:02)

     Casargoz [anonim] i-a raspuns lui rem

     To lodge all power in one party and keep it there is to insure bad government and the sure and gradual deterioration of the public morals.
     - Mark Twain's Autobiography
   • +11 (15 voturi)    
    Golanasule, banditel mic, tu esti? (Luni, 25 octombrie 2010, 9:12)

    eu [anonim] i-a raspuns lui Casargoz

    Asta-i ultima voastra directiva? Trebuie sa repetati des pe forumuri cum ca SOV l-ar fi sprijinit pe Basescu, nu? Tare. Stiu, stiu Basescu e dictator si vrea sa-i bage pe SOV, Patricrinu si Voiculescu la mititica pen'ca n-au vrut sa "cotizeze"... Nu pentru ca aia sunt niste ditamai mafiotii sociopati. Nooo... Sunt niste "bieti" propovaduitori ai capitalismului pe care despotul Basescu vrea sa-i extermine pentru ca vrea sa instaureze teroarea gen Lukasenco, Putin si alti uzbeci... Aha, da, da. Dupa aia vrea sa scoata Ro din UE si din NATO si s-o mute in Africa. O sa organizeze un asasinat impotriva presedintelui SUA si-o sa se faca frate de cruce cu Osama Bin Laden. O sa incheie un acord bilateral cu Ahmadinejad si-o sa inceapa sa produca bombardeaua atomica in Ro cu care o sa-i ameninte pe jurnalistii lui SOV (pentru ca nu scriu la comanda si se dau deontologi) ca le-o baga in chiloti. Si pe urma trebuie sa nu uiti sa treci pe la caserie. Doamne, cum de-i suporti!?
    • -3 (5 voturi)    
     Despre UNPR (Luni, 25 octombrie 2010, 11:04)

     casargoz [anonim] i-a raspuns lui eu

     “An honest politician is one who, when he is bought, will stay bought.” Simon Cameron
    • -3 (5 voturi)    
     Pentru EU (Luni, 25 octombrie 2010, 11:07)

     Casargoz [anonim] i-a raspuns lui eu

     "Those who stand for nothing fall for anything." Alexander Hamilton

     Ce sustin aparatorii PDL?
     Poate doar modelul comunist de politician:
     "Politicians are the same all over. They promise to build bridges even when there are no rivers." Nikita Khruschev
     • +2 (2 voturi)    
      esti defect ! (Luni, 25 octombrie 2010, 12:34)

      mercedes [utilizator] i-a raspuns lui Casargoz

      Pe cand si fragmente din "paseurile" lui Iliescu?
    • -3 (5 voturi)    
     Propaganda PDL PSD PNL nu ma atinge :) (Luni, 25 octombrie 2010, 11:10)

     Casargoz [anonim] i-a raspuns lui eu

     "We have two types of politicians-the incapable and those capable of anything."
     Ce spuneti voi este ca trebuie sa-i alaeg pe cei incapabili in locul celor capabili de orice.
     Nu vreaEU!
  • 0 (4 voturi)    
   care George? (Luni, 25 octombrie 2010, 7:20)

   razbunatorul [utilizator] i-a raspuns lui George

   unde sunt oamenii valorosi? care valorosi?
   care George?
  • +2 (4 voturi)    
   Maria Cristina Ana mi-i se pare... (Luni, 25 octombrie 2010, 8:43)

   Rammy [utilizator] i-a raspuns lui George

   mai mult decat potrivita.Sper sa castige.Ceilalti sunt cel putin parinitori.
   • +2 (4 voturi)    
    ???? (Luni, 25 octombrie 2010, 11:38)

    adadsad [anonim] i-a raspuns lui Rammy

    "mi-i se pare"
    am mai citit bazaconii pe net, dar tu reusesti sa duci greselile gramaticale la un cu totul alt nivel!
    "mi-i se pare"?
    INCREDIBIL
    Nici nu stiu ce esti; daca ai fi fost un simplu agramat, ai fi scris, simplu, "mii se pare". Eventual "m-i se pare" daca ai fi fost din ala dur.
    Dar MI-I SE PARE? ... mama, tu esti de pe o planeta noua a agramatilor, de-abia descoperita, cred!
  • -1 (1 vot)    
   MIhai Rapcea este incoruptibil si puternic (Marţi, 26 octombrie 2010, 2:25)

   Ana [anonim] i-a raspuns lui George

   Nu stiu despre ceilalti, dar cu siguranta Mihai Rapcea este un om onest si hotarat. A ajutat multi oameni gratuit in lupta cu abuzurile aparentului stat de drept. Si a castigat deseori. Chestia cu MISA și cu Noua Dreapta sunt doar metode de atac pentru a da o imagine falsa. El a luat ceea ce a fost bine la MISA iar de Noua dreapta s-a distantat atunci cand a constatat ca nu sunt tocmai... drepti. Nu stiu cate sanse ar avea, dar daca ar avea sanse, ar fi bun. Chiar foarte bun. Poate singurul in stare sa aiba opinie proprie si sa nu-i poata fi cumparat sufletul. Unde mai gasim asa ceva?
   De ce trebuie sa cautam oameni doar printre cei apropiati puterii sau care au beneficiat de gratia presei?
  • 0 (0 voturi)    
   .... (Miercuri, 15 decembrie 2010, 10:31)

   Dan Deac [anonim] i-a raspuns lui George

   Este strigator la cer doar ca postezi tu aceste comentarii.
   Ce stii tu despre acesti oameni?
   Poti tu sa judeci un om dupa ceea ce scrie un jurnalist?
   Poti tu condensa intr-un articol 30 de ani din viata unui om cu aspiratiile sale cu dorintele ideile, realizarile si esecurile unui om?
   Nu poti.
   Ceea ce poti face este sa postezi un comentariu prin care sa-ti arati limitele
 • +9 (17 voturi)    
  greatza, voma /plus minoritatea rroma -o poezie (Duminică, 24 octombrie 2010, 19:30)

  Eneas [anonim]

  de nea Ilie! cam toti flocaii astia si servitoarele astea sunt bagate in ong-uri de servicii si de partide ! o jena pentru natiune ...
 • +14 (18 voturi)    
  Auuch... (Duminică, 24 octombrie 2010, 19:36)

  Victor [anonim]

  Dupa ce am zis ca reformam si bagam societatea civila CSM si ca punem oameni de vaza la CSM ca sa echilibreze putin lucrurile pentru ca oricum sunt sindicalizate, acum n-avem candidati.

  Ideea e buna, dar aplicata prost. Nu prea s-a stiut de acest proces electoral si s-au inscris aia care au avut acces la informatie si cu tupeu.

  Sper sa nu se valideze si sa se reia. CSM are nevoie de creier proaspat, nu de fripturisti.
 • +6 (18 voturi)    
  Chiar asa? (Duminică, 24 octombrie 2010, 19:37)

  Rescatorul [anonim]

  Asta-i culmea sfidarii. PSD este de-a dreptul nesimtit. De-asta ne trebuie Basescu. Sper sa-i blocheze.
  • +6 (6 voturi)    
   din cate stiu (Luni, 25 octombrie 2010, 9:10)

   masteryodda [utilizator] i-a raspuns lui Rescatorul

   senatul le poate respinge candidatura
 • -1 (17 voturi)    
  Nu vad vina lui Rapcea undeva (Duminică, 24 octombrie 2010, 19:43)

  Marius [anonim]

  Cu ceilalti doi, inafara de rapcea....suna..ca ceva e putred in Danemarca.

  Nu vad vina acestui avocat.
  Faza cu MISA mi s-a parut o facatura de pe vremea aia, retin violenta televiziunilor vis-a-vis de acest subiect, incepand cu Razvan Dumitrescu.

  Faptul ca un avocat isi apara clientii....fie el SOV. Voiculescu, Diaconescu, Hustler, Basescu, Nastase...etc...ce conteaza cine...de parca avocatul ar fi complice cu clientul.....nu vad unde e problema....ar trebui sa fie de partea procuraturii? atunci chiar ca ar fi nepotrivit pe postul respectiv, la CSM.
 • +14 (22 voturi)    
  concluzia este ca... (Duminică, 24 octombrie 2010, 20:02)

  bibi [anonim]

  doar Maria Cristina Ana corespunde cerintelor (obligatorii!) legale.
  in privinta celelaltor propuneri, sustinatorii s-au compromis.
  daca mai stie careva intelesul verbului "a se compromite"...
  • 0 (4 voturi)    
   iauzi braul...trece raul (Luni, 25 octombrie 2010, 7:33)

   razbunatorul [utilizator] i-a raspuns lui bibi

   Soros si Pipipidi au o candidata !!!!
   Mai bibi mai usor cu soparla ....
 • +2 (8 voturi)    
  Mafia (Duminică, 24 octombrie 2010, 20:09)

  Trojan.H [utilizator]

  Mafia e peste tot. Scapa cine poate.
 • +11 (21 voturi)    
  Alistar excroc (Duminică, 24 octombrie 2010, 20:26)

  gigi [anonim]

  Etalonul" cinstei si curateniei," Victor Alistar, care apare pe toate ecranele in calitate de"Cinstit", este de fapt un EXCROC, care vrea sa ne dea LECTII!!!! Odata cu cercetarea acestei infractiuni, i-as fi inchis si magaoaia de ONG, pe VECI!!!! RUSINE EXCROCULUI si celor care il prezinta drept alceva!!!
  • +1 (5 voturi)    
   alistar excrocul (Luni, 25 octombrie 2010, 7:36)

   razbunatorul [utilizator] i-a raspuns lui gigi

   nu excroc .de ce excroc .nu manjiti cu noroi tagma excrocilor!!!
   Acest produs toxic fabricat in laboratoarele noii securitati trebuie sa reprezinte ,,societatea civila''
   Oare de ce nu va revoltati de SEFA C.S.M.-ului .
   Turnatoare a securitatii dovedita cu acte?
 • +1 (17 voturi)    
  unde e problema? (Duminică, 24 octombrie 2010, 20:30)

  L Pascu [anonim]

  Nu vad nimic scandalos (asa cum reiese din articol) despre Mihai Rapcea.E interzis in Romania prin lege sa practici Yoga? E interzis sa iti faci meseria ca si avocat, chiar daca clientul se numeste Dan Diaconescu?Este interzis sa iti exprimi opiniile si sa te implici social?
 • +13 (23 voturi)    
  O rusine... (Duminică, 24 octombrie 2010, 21:07)

  Nicu [anonim]

  Singura propunjere civilizata: Maria Cristina Ana din partea Societatii Academice din Romania
 • +4 (8 voturi)    
  Nu avem cu cine (Duminică, 24 octombrie 2010, 21:20)

  Ministrul Crizelor de Urgenta [anonim]

  Eu unul nu am ce sa mai zic ii meritam pe astia! Cine nu e cu "filiera" ca sa le apere interesele, nu ajunge sa candideze!

  Noi nu avem reprezentanti de societate civila ci de interese, si alea oculte ;)

  Nimeni nu mai poate face nimic! Niciun partid! Asa va fi mereu de aici incolo!
 • +7 (13 voturi)    
  Societate civila? (Duminică, 24 octombrie 2010, 21:25)

  Mircea [anonim]

  Pai cum se pot acesti indivizi reprezentanti ai societatii civile cand societatea nu a avut nimic de spus in nominalizarea lor? Sutn niste scursuri ajunse in functii importante care le asigura o spaga sanatoasa si material de santaj pentru politicieni si nu numai. Pe mine nu ma poate reprezenta nici unul din acest indivizi. Vreau societatea civila sa fie reprezentata de oameni care reprezinta ceva, oameni cu idei, nu niste manipulatori.
 • +2 (10 voturi)    
  Pe SRI / SIE / DGIA ar afea loc Alistar sau Rapcea (Duminică, 24 octombrie 2010, 21:32)

  The MOLE [anonim]

  LISTA RUSINII by SRI, SIE & DGIA
  Mai multe unitati centrale din SRI si 3 grupuri interdepartamentale *securitate economica, criminalitate transfrontaliera si contraspionaj* formate din ofiteri operativi si analisti SRI SIE si DGIA au elaborat o lista a persoanelor compromise (fie pentru fura prea mult, fie pentru ca lucreaza cu rusii, fie pentru ca blocheaza integrarea profunda in UE) care vor trebui ventilate, in urmatorii 3 ani, din viata politica, din administratie, din mediul de afaceri. Din motivatia oficiala a operatiunii: ”Relansarea economica a Romaniei nu depinde doar de actiunile independente ale statului romana si nici doar de evolutia economica a Uniunii Europene sau a Staelor Unite ale Americii. Pentru a putea iesi din bula scaderii economice si subdezvoltarii este obligatorie filtrarea casei politice si a administratiei publice centrale si locale implicata in cazuri grave de coruptie, spionaj, delapidare care afecteaza siguranta nationala.”
  Iata si lista scurta cu pioneirii neamului:
  1. Sorin Ovidiu Vantu
  2. Adriean Videanu
  3. Dinu Patriciu
  4. Mircea Geoana
  5. Adrian Nastase
  6. Radu Berceanu
  7. Dan Radu Rusanu
  8. Dan Voiculescu
  9. Liviu Dragnea
  • -3 (11 voturi)    
   si baselu? (Duminică, 24 octombrie 2010, 23:30)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui The MOLE

   sau el e OK pt interesele noastre!
  • -2 (4 voturi)    
   de ce Rapcea securist (Luni, 25 octombrie 2010, 7:41)

   razbunatorul [utilizator] i-a raspuns lui The MOLE

   si cele doua fatuci nu ?
 • +10 (14 voturi)    
  Ca si Parlamentul, sociatatea civila a dormit (Duminică, 24 octombrie 2010, 21:38)

  Hadrian [anonim]

  Iar "desteptii", care au stiut cand trebuie sa iti depui dosarul, s-au bagat in fata.
 • -11 (25 voturi)    
  Manipulare prin diversiune! (Duminică, 24 octombrie 2010, 21:53)

  ion iofciu [anonim]

  Domnule Cozmei(daca asa te numesti) daca doresti sa apari intr-o lumina de echidistanta si sa ne prezinti " fisa personala" (apropo sursa este proprie s-au te-au ajutat "serviciile") a celor 4 reprezentanti ai soc. civile,afla ca ai dato-n bara! Dupa cum ai numarat,se vede ca ai chiulit de la orele de matematica,si asta pt, faptul ca ai prezentat in analiza personala numai 3 candidati. Sa inteleg ca Maria Cristina Ana este recomandata de SIE si sustinuta de voi? Am observat ca domnia sa sta de vreo 10 ani numai in organisme europene,si este o diversiune sa sustineti ca este reprezentanta societatii civile! Cine o cunoaste in mediul juridic? In afara de voi,NIMENI!
  • -3 (7 voturi)    
   ai dreptate Ioane !! S.I.E sa traiasca (Luni, 25 octombrie 2010, 7:43)

   razbunatorul [utilizator] i-a raspuns lui ion iofciu

   ca SIE e in toate...
 • +2 (10 voturi)    
  societate civila? (Duminică, 24 octombrie 2010, 22:15)

  pq [anonim]

  ar trebui sa le fie rusine acestor ipocriti sa se afiseze ca reprezentanti a ceea ce nu exista! structurile astea sunt populate de indivizi care, dupa cum vorbesc si actioneaza, slujesc unor interese de grup, nu societatii.
 • +3 (13 voturi)    
  REPREZENTANTI (?) (Duminică, 24 octombrie 2010, 22:18)

  ene [anonim]

  Pe cine reprezinta astia ? De ce nu este propusa Laura Stefan ? Este o persoana cultivata si neinregimentata politic ! De ce dracu' in tara asta nu sunt promovati oameni competenti???
  Pai Alistar alturi de Parvulescu si Toma au manifestat public contra publicarii stenogramelor, facandu-se ca nu inteleg rostul lor. Si acum este propus pentru CSM. Lamentabil.
  • 0 (4 voturi)    
   de ce (Luni, 25 octombrie 2010, 7:44)

   razbunatorul [utilizator] i-a raspuns lui ene

   nu ai propus-o tu smechere?
 • 0 (8 voturi)    
  desartaciune (Duminică, 24 octombrie 2010, 22:20)

  beck01xp1287837949308 [utilizator]

  votul din csm va fi decis in cea mai mare parte de magistrati.in conditiile date in contextul nemultumirilor din instante cauzat de abuzurile slugilor lui zeus,s-a ridicat un candidat proaspat din valcea care se pare ca e curat ,nesantajabil ,coerent,toba de carte si cu un program solid.daca votul va fi pe bune ceilalti7candidati vor fi spulberati iar pe zeus nu-l vad bine!sa speram ca in sfarsit se va intampla ceva normal .....in tara asta!
 • -1 (11 voturi)    
  Unde-i (Duminică, 24 octombrie 2010, 23:28)

  HESS [utilizator]

  Domnul ala ?Cum il cheama Berenstein,Gerenstein.?Ah! Genstein sa fie?
  Care zicea ca serviciile de securitate sant apolitice.Poate citeste articolul asta sa vada care e spilul in ROMANIA.
 • +3 (9 voturi)    
  Stie cineva? (Luni, 25 octombrie 2010, 0:01)

  Andrei [anonim]

  Reprezinta societatea civila? Cine hotaraste asta si cum? eu n-am fost intrebat daca vreau. Stie cineva cum se iau astfel de decizii mie imi suna toatal aberant. Au fost scoase la concurs aceste locuri, cum? Serios stie cineva, cum de s-a ajuns exact la astia 4?
  • +1 (7 voturi)    
   Cititi si va cruciti (Luni, 25 octombrie 2010, 3:35)

   Andrei [anonim] i-a raspuns lui Andrei

   Tot eu sunt. Intre timp m-am lamurit . Ceea ce se intampla e dementa curata. Chiar ca au depasit orice limita...Pentru cei interesati :http://badeadan.blogspot.com/
  • -1 (5 voturi)    
   cine ce? (Luni, 25 octombrie 2010, 7:49)

   razbunatorul [utilizator] i-a raspuns lui Andrei

   esti in afara subiectului. Citeste regulamentul si vezi ca cei 4 sunt candidati. Senatorii vor hotara asa cum le va cere partidul.
   Tu de ce nu ai candidat?
 • +4 (14 voturi)    
  reprezentativ! (Luni, 25 octombrie 2010, 1:38)

  bladd [anonim]

  ... un Ong-ist excroc, un extremist de dreapta dubios, o nevasta de PSD-ist... si o persoana competenta, au fost numiti de societatea civila in CSM. Suna ca inceputul unui banc. Asta-i foarte reprezentativ pentru societatea civila romaneasca, ea insasi un banc prost. Cite generatii mai trebuie sa treaca pina se alege griul de neghina? S-o alege vreodata?
  • -2 (6 voturi)    
   care extremist dubios de dreapta ? (Luni, 25 octombrie 2010, 7:51)

   razbunatorul [utilizator] i-a raspuns lui bladd

   De cand si cum ai hotarat tu baietica ca Asociatia Victimelor Mineriadelor este extremista ?
 • 0 (10 voturi)    
  societatea civila (Luni, 25 octombrie 2010, 2:12)

  golan p-ta universitatii [anonim]

  cand ii vezi pe ta(l)harii din republica securista Romania,ca fabrica dosare impotiva cuiva,(cum e cazul de fata),poti fi sigur ca aia sant oameni integrii.cand i-l lauda pe unul ca basescu,de ex.,sau sa zicem claudiu iordache,eugen badalan s.a.,poti fi covins ca aia sint oamenii lor.iar pt aceia care tot "latra",ca dictasecuristul a castigat alegerile din cel de-al 2-lea mandat de presedinte fara frauda,sa se uite cum numarat roberta sexi de "centura"voturile in parliament,vazand toata lumea cum a furat,da nu pateste nimic ba din contra mai e si laudata c-asai in tara tilharilor securisti.
 • +4 (12 voturi)    
  propunerea SAR pare OK (Luni, 25 octombrie 2010, 2:46)

  schmoukiz [utilizator]

  Cei prezentati nu sunt mai rai decat mahalagioaicele comuniste care au reprezentat Justitia pana acum. Nu vad de ce ar fi mai grav sa faci yoga decat sa fii hot. Iar propunerea SAR, ultima de pe lista, pare chiar in regula.
  • -2 (10 voturi)    
   Propunerea S.I.E- S.A.R. (Luni, 25 octombrie 2010, 7:57)

   razbunatorul [utilizator] i-a raspuns lui schmoukiz

   adica securitatea - care are 7 servicii recunoscute oficial nu trebuie sa piarda !!!!
 • +3 (9 voturi)    
  Alistar -RUSINE (Luni, 25 octombrie 2010, 6:31)

  nelu [anonim]

  Alistar e unul dintre cei mai mafioti oameni care exista in "societatea civila" e un tip care mereu s-a opus reformelor cu fel si fel de aberatii. Imi aduc aminte cand au inceput oameni care vroiau sa sustina si sa incerce sa pormoveze o initativa legilativa prin care sa existe o lege a lobby-ului, tipul asta mereu s-a opus spund ca o lege a lobbyului va crea mai multa coruptie. Un mare dobitoc, si un mare corupt care a incercat sa se albeasca cu Transparency International. RUSINE!!!!

  Pe ceilalti nu ii cunosc si nu ma pot exptima, dar pe magarul asta il stiu foarte bine.
 • -2 (12 voturi)    
  SOROS (Luni, 25 octombrie 2010, 7:17)

  razbunatorul [utilizator]

  Ce inseamna S.A.R.
  Autointitulata ,,Academie '' condusa de madam PIPIDII pepiniera Soros, lanseaza acest articol toxic sa-si promoveze facatura securista.O fatuca care lucreaza cica la o firma vrea sa reprezinte ,,societatea civila''.
  Daca participi la proteste stradale cum face Rapcea nu este bine cica cade greu la stomac.
  Din pacate votul este al senatorilor, acesti indivizi alesi de ,,popor'' care voteaza din ordin politic.
  Faptul ca un candidat este sustinut de catre Asociatia Victimelor Mineriadelor arata ca lupta pentru decocratie continua ,ca asa zisa revolutie nu a fost decat inlocuirea ceausestilor cu esaloanele 2 si trei ale PCR si SECURITATE.
  DUPA 20 DE ANI COPIII ACESTORA NE CONDUC IN CONTINUARE.
 • +1 (7 voturi)    
  Chiar niciunu... (Luni, 25 octombrie 2010, 8:01)

  cobra [anonim]

  Este revoltător că societatea civilă nu poate propune un candidat total independent şi, mai ales, curat. Este o notă extrem de proastă la adresa întregii societăţi româneşti. Că pe listă sunt nesimţiţi care nici nu-şi dau seama de ridicolul în care se află (Alistar) nu mă mai miră, dar chiar să nu fie niciunul care să fie curat (nu discutăm de şansele pe care le-ar avea) este strigător la cer. Toată scursura societăţii a reuşit să acapareze funcţiile de decizie din organele statului astfel încât, cetăţeanul de rând nu are nici cea mai mică speranţă sau încredere că va fi apărat de acestea într-o anumită situaţie.
  PS Pentru autorul acestui articol. Faptul că un om face yoga nu este un lucru rău, ci faptul că s-a asociat cu o persoană sinistră cum este acest individ Bivolaru sau şi mia rău, cu acest Dan Diaconescu. Documentează-te înainte de a scrie de rău de yoga şi poate reuşeşti să te mai luminezi.
  Apropo, vezi că şi unii cosmonauţi au făcut yoga când erau în Cosmos.
 • -1 (7 voturi)    
  Rapcea e binevenit in CSM (Luni, 25 octombrie 2010, 8:26)

  alexandru petre [anonim]

  M-a surprins placut sa vad ca Rapcea e acolo candidat
  e foarte important ca oamenii care cunsoc anumite valori si practica o cale spirituala sa ajunga in pozitii importante intr-o societate.
  Despre Rapcea scrie numai de bine aici: este un tip care face parte din organizatii care vor sa iasa adevarul la lumina despre lovitura de stat (masonica in esenta ) de la revolutia din 89, e practicant al unei cai autentice spirituale, este un roman care-si iubeste neamul cel putin prin apartenenta sa la anumite grupari, este un om constient de pericolul introducerii chipurilor. Un astfel de om ne trebuie in CSM. Eventual si in structurile mai inalte ale statului.
  Si cu siguranta vegetarianismul din el arata respectul sau pentru animale, deci si pentru alti oameni; deci ... e o alegere buna
  • 0 (2 voturi)    
   Ti-ai luat minusuri :)) (Luni, 25 octombrie 2010, 11:30)

   Alba [anonim] i-a raspuns lui alexandru petre

   Pai vezi daca sustii o propunere viabila? Cum, nu stii ca articolul asta denigrator la adresa lui Rapcea (prin sublinierea faptului ca e yoghin si are legaturi cu yoga) este menit sa atraga comentarii negative? Pai altfel de ce sa "aminteasca" de 5 ori ca e yoghin? Nu era suficient o singura data? Nuuuuu, ca sa mai zgandare putin tema, ca sa manipuleze putin cititorul, pai altfel? Unde s-a mai vazut ca un yoghin sa beneficieze de un articol echilibrat, in care sa se prezinte si opinia lui, proprie, despre ceea ce face? In plus, comentatorii care lucreaza la "cantitate", sa priceapa "din prima" care trebuie sa fie tonul si continutul comentariilor lor...

   Nu-i asa, HotNews????
 • 0 (4 voturi)    
  Hmmm (Luni, 25 octombrie 2010, 8:57)

  MRSmrs [utilizator]

  Stri:"Premierul a fost decorat duminică de unul dintre miniştrii din cabinetul său. Ministrul Apărării, Gabriel Oprea i-a conferit lui Emil Boc emblema "Onoarea Armatei României", cea mai înaltă distincţie pe care o conferă Armata Română.

  Ceremonia a avut loc la Cercul Militar Naţional, în cadrul unei festivităţi dedicate Zilei Armatei Române.

  La ceremonie au asistat mai mulţi veterani de război, cadre militare active din MApN, dar şi lideri ai UNPR, formaţiunea politică a lui Gabriel Oprea."
  Aceasta stire inca nu a ajuns la voi??
 • +4 (6 voturi)    
  Maria Cristina Ana (Luni, 25 octombrie 2010, 9:20)

  M.aura [utilizator]

  Este singura propunere decenta. Cam asta e si proportia oamenilor decenti in Romania, 1 din 4.
  Asa ca sint slabe sperante ca MCA va ajunge in CSM.
 • +3 (3 voturi)    
  Pe cine reprezinta V.Alistar? (Luni, 25 octombrie 2010, 10:19)

  Sceptic [anonim]

  La vremea inceputurilor lucrarilor criminale ale Securitatii,randurile" cadrelor superioare" ale sinistrei institutii il cuprindeau si pe generalul Ion Alistar.Stie cumva,cineva a cui odrasla este Victoras? Si,de fapt,pe cine reprezinta si ale cui interese apara aceasta obraznicatura?Pprivilegiile "fostilor"si ale urmasilor lor sau pe cele ale romanilor pentru care starea de normalitate intarzie atat de mult !?..
  • 0 (0 voturi)    
   SAR este SRI si ONG PDL (Miercuri, 27 octombrie 2010, 10:45)

   daniel [anonim] i-a raspuns lui Sceptic

   SAR este SRI si ONG PDL
 • +3 (5 voturi)    
  csm (Luni, 25 octombrie 2010, 10:38)

  bc [anonim]

  ce cauta nume a carui reputatie este in dubiu ? ce cauta nume legate familial de vreun partid ? cand oare se vor termina asemenea practici ? au trecut 20 de ani de oarece democratie si nu s-a invatat mai nimic. ce mai, cei care se invart in toate cercurile puterii sunt atat de legati de trecutul comunist incat nu mai am sperante ca ceva bun se va petrece in viitorul apropiat al romaniei. dezbaratul de comunism e greu si anevoios. se vede inca o data
 • +1 (3 voturi)    
  Tara are (Luni, 25 octombrie 2010, 10:53)

  Bombonica [anonim]

  nevoie de papgali si atat. Si nu se mai numeste tara, ci Papagalia. E la mintea gainii
 • +4 (4 voturi)    
  2 (Luni, 25 octombrie 2010, 11:00)

  shadow [anonim]

  Maria Cristina Ana sau Mihai Rapcea sunt propunerile pe care le vad OK ( pe seama informatiilor pe care le in acest moment ) , prefer prima varianta , dar la Rapcea faptul ca face yoga e un plus nu un minus , ce ma ingrijoreaza la el e solidaritatea cu Bivolaru , dar asta poate sa vina dintr-o relatie personala mai veche . Ceilalti doi sper sa nu acceada .
  • 0 (0 voturi)    
   dar mosneagul ce-l zaresti (Marţi, 26 octombrie 2010, 13:58)

   SG [anonim] i-a raspuns lui shadow

   cauta pe google cati cetateni UE au chiar primit azil politic in cadrul vreunui [alt] stat UE in ultimii 10 ani .. ca sa-ti mai linistesti ingrijorarile
 • +2 (4 voturi)    
  So what? (Luni, 25 octombrie 2010, 14:08)

  euro [anonim]

  Ce daca Rapcea e yoghin? Ce e rau in a picheta nu-stiu-ce institutii pentru o cauza justa? In sfarsit promoveaza si Romania oameni cu constiinta morala si cu alte interese decat cele financiare. Ii doresc mult succes.
 • 0 (2 voturi)    
  Slabiciunea democratiei in fata ticalosilor (Luni, 25 octombrie 2010, 15:23)

  Razvan_M [utilizator]

  Daca ticalosii astia care sunt atat de bine organizati ar fi reprezentat o putere ostila, atunci institutiile statului s-ar fi sesizat si ar fi gasit modalitati de a-i destructura. Din ce vad insa, ticalosii sunt selectati din interior, urmand totusi aceeasi tinta: capturarea statului roman.
 • 0 (0 voturi)    
  CSM (Luni, 25 octombrie 2010, 23:44)

  Sustin RAPCEA [anonim]

  -pentru ca e un ONG-ist care activeaza in strada si nu de la birou
  -pentru ca a crezut in nevinovatia lui Gregorian Bivolaru, inainte ca Instanta de la Sibiu sa-l declare nevinovat
  -pentru ca e un lider al Coalitiei Impotriva Statului Politienesc
  -pentru ca lupta impotriva diavolului 666 din CIP-urile RFID
  -celelalte ONG-uri sunt "filiere politice" fie al PSD (ProDemocratia, Tarnsparency), fie ale PDL (SAR)
 • -2 (2 voturi)    
  Mihai RAPCEA in CSM (Marţi, 26 octombrie 2010, 9:26)

  Victor [anonim]

  RAPCEA e singurul care va ramne in cursa ! Rapcea e singurul care a probat in situatii dificile ale presiunilor facute de mass media si partidele politice, ca respecta principii juridice cum ar fi: prezumtia de nevinovatie (vedeti procesul lui Gregorian Bivolaru care a fost declarat NEVINOVAT pentru toate capetele de acuzare de catre INSTANTA SIBIU), libertatea de credinta si religie (actiunile anti CIP RFID). Ceilati se descalifica singuri:
  Alistar-fiu de securist cercetat penal sustinut de ONG-uri PSD
  Corina Dumitrescu-sotie PSD
  Maria Cristina Ana- nu are 7 ani vechime asa cum cere legea si SAR e ONG PDL cu doamna Pipidi si domnul Sorin Ionita la conducere
 • 0 (0 voturi)    
  Michael Jackson (Marţi, 26 octombrie 2010, 13:11)

  ssdfdFDFSF [anonim]

  Daca ii pui palarie, Victoras asta seamana cu Michael Jackson
 • -1 (1 vot)    
  Mihai Rapcea (Luni, 6 decembrie 2010, 23:17)

  Alois [anonim]

  Nimeni dintre politicienii romani nu a luat vreo masura impotriva pasapoartelor biometrice si ele au aparut deja.Nici un europarlamentar, nici macar Gigi Becali pe care-l credeam credincios si gata sa reprezinte gloata...toti au tacut!
  In strainatate, in lumea civilizata nici macar nu s-a pus problema schimbarii pasapoartelor vechi, darmite sa mai fie si obligatorie, cum s-a pus initial la noi.
  Asa ca ce ni se pune noua pe tava in Romania este ca sa prosteasca lumea.

  Daca vrem sa traim normal fara sa fim stampilati ca vitele cu cip ar trebui sa avem incredere in cineva care are aceleasi interese ca si noi, poporul de rand.
  Succes domnului Mihai Rapcea!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version