O cursa Atena-Bucuresti a companiei Olympic Airlines, cu 32 de pasageri la bord, care trebuia sa aterizeze la ora 11.30 pe Aeroportul International Otopeni, s-a intors la Atena, dupa ce nu a putut ateriza la Bucuresti din cauza cetii, anunta NewsIn.

"O cursa Atena-Bucuresti a companiei grecesti Olympic Airlines, care urma sa ajunga pe Aeroportul International Otopeni la ora 11.30, nu a mai aterizat, din cauza conditiile meteo nefavorabile. Aeronava era foarte aproape de Aeroport, insa pilotul a anuntat Turnul de Control de la Otopeni ca nu poate ateriza, deaorece la sol era ceata densa. Pilotul a luat decizia sa se intoarca la Atena", au declarat reprezentantii Aeroportului Otopeni.

Avionul urma sa preia de pe Aeroportul Otopeni alti 14 pasageri, care trebuiau sa ajunga in Atena.

"Din informatiile pe care le avem pana in acest moment, cei 32 de pasageri asteapta pe Aeroportul din Atena si compania estimeaza ca in jurul orei 19.10 acestia vor fi imbarcati, dar acest lucru de va intampla numai daca conditiile meteo vor fi favorabile pentru aterizarea in siguranta", au adaugat reprezentantii Aeroportului Otopeni.