Compania LINKgroup, drept companie responsabilă social, alocă în fiecare an persoanelor cu dizabilități o parte din școlarizarea gratuită, care se desfășoară online, prin intermediul platformei pentru studiu la distanță.

LINK Academy și BusinessAcademy oferă persoanelor cu dizabilități 20 de școlarizări gratuite Foto: LINK Academy

Și anul acesta are loc concursul pentru suport financiar, iar termenul pentru înscrieri pentru toți cei interesați este 31 octombrie.

Școlarizarea gratuită, în total 20, se alocă pentru programele de la două instituții educaționale: LINK Academy și BusinessAcademy, în 4 țări, inclusiv România și Republica Moldova. Acest program de suport financiar are valoarea totală de peste 50.000 EUR.

Scopul cursului este asigurarea posibilității persoanelor cu dizabilități de a obține cunoștințe practice din domeniul afacerilor, internetului și tehnologiei informației, care le vor ajuta să fie mai competitivi pe piața muncii, și de a deveni prima alegere a angajatorului pentru multe profesii aduse de afacerile moderne. Câștigătorii vor avea posibilitatea de a alege unul dintre programele de un an de zile la una din cele trei instituții și de a-l frecventa online prin intermediul platformei moderne Distance Learning pentru studiu la distanță.

Concursul pentru programele de anul acesta pentru suport financiar este în curs de desfășurare

Toți cei interesați sunt rugați să trimită cererea de înscriere și documentația de sănătate completă, precum și o scrisoare de motivație la următoarea adresă de e-mail: scholarship@link-group.eu. Trebuie să explice de ce tocmai ei sunt candidații ideali pentru această formă de suport financiar, respectiv cum planifică să-și aplice în carieră cunoștințele dobândite. Mai multe informații despre modalitatea de înscriere și ce trebuie să se atașeze găsiți AICI.

Câștigătorii școlarizării gratuite de anul acesta vor fi anunțați pe 6 noiembrie.

Afacere cu responsabilitate socială – unul din obiectivele primare ale companiei LINKgroup

Prin îmbunătățirea educației, compania LINKgroup se străduiește să dea dovadă de responsabilitate față de întreaga societate în care își desfășoară activitatea. De aceea, această companie organizează cu regularitate un șir de acțiuni și proiecte umanitare pentru a ajuta la dezvoltarea experților IT tineri și experților în domeniul internetului și al afacerilor online.

Printre aceste acțiuni umanitare trebuie menționat și programul de suport financiar pentru persoanele cu dizabilități, dar și alocarea celei mai moderne școlarizări IT pentru cursanți, programe de suport financiar pentru talente prin LINK LEARNING FOUNDATION, alocarea de cursuri IT gratuite etc.

​Articol susținut de LINK Academy