Poliția Română a deschis o anchetă internă după ce o fotografie în care apărea un ofițer de poliție dezbrăcat lângă o autospecială, în care ar fi întreținut relații sexuale cu o colegă de serviciu, relatează publicația Vremea Nouă.

Poliția RomânăFoto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

O fotografie în care apare un bărbat dezbrăcat lângă o mașină de poliție parcată pe un câmp a devenit virală și a ajuns până la ministrul de interne Lucian Bode, care a cerut o anchetă internă.

Persoana care a imortalizat toată scena a susținut că în poză este un ofițer de poliție care a întreținut relații sexuale cu o colega pe un câmp din Vaslui la sfârșitul acestei veri.

Deoarece poza cu pricina nu era foarte clară și nu se putea citi numărul autospecialei, ofițerul a fost identificat după antenele de pe mașina de poliție.

În urma cercetărilor, ofițerul a fost depistat și a recunoscut fapta imediat ce a fost confruntat de colegii săi.

Polițistul prins gol pușcă a acuzat că este victima unei răzbunări din partea unei persoane căreia i-a făcut dosar penal pentru trafic de persoane.

A doua zi după ce polițistul a recunoscut că el este în poză, s-a pensionat și ulterior a ajuns la Ministerul Afacerilor Interne și raportul privind ancheta de la IPJ Vaslui.

Sursă foto articol DreamsTime.com