Universitatea Româno-Americană (URA) nu oferă doar o diplomă, ci „Dă culoare viitorului tău”! Fie că știu exact ceea ce își doresc să facă pe mai departe sau se bazează pe îndrumarea părinților, facultatea este o etapă esențială în viitorul absolvenților de liceu și nu numai.

75% dintre absolvenții Universității Româno-Americane (URA) ajung să profeseze în domeniul pentru care s-au pregătitFoto: Universitatea Româno-Americană

O pregătire de calitate, în care cunoștințele teoretice se îmbină cu abilitățile practice, le oferă la final tinerilor mult mai mult decât o simplă diplomă. La URA li se oferă o șansă reală pe piața muncii din România sau din străinătate, astfel încât să ajungă să profeseze în domeniul pentru care s-au pregătit, fără compromisuri sau “soluții de avarie”.

Tinerii care aleg URA au șansa de a studia în România, în condiții și după modelul promovat de mari universități de renume la nivel internațional. Mai mult decât atât, instituția a fost evaluată de către ARACIS cu calificativul „Grad de încredere ridicat” pentru a treia oară consecutiv, o reconfirmare a faptului că aceasta oferă educație și cercetare la un înalt standard de calitate, într-un climat intern stimulativ intelectual atât pentru studenți, cât și pentru corpul profesoral.

„Cursurile predate de profesori cu experiență, cursurile extracurriculare susținute de profesori străini care predau la universități de prestigiu din America, Asia sau Europa, dezbaterile din timpul seminariilor sau implicarea în proiectele de voluntariat desfășurate în cadrul Universității Româno- Americane m-au ajutat să mă dezvolt și să aplic corect și eficient informațiile acumulate pe parcursul celor 5 ani de studii. URA a fost prima și singura mea opțiune. Am fost convinsă că experiența, implicarea și know-how-ul profesorilor îmi vor dezvolta gândirea analitică și mă vor ajuta să privesc totul dintr-o altă perspectivă. Universitatea Româno-Americană crește viitori lideri și oameni de business, te învață ce înseamnă munca în echipă, te responsabilizează și te pregătește pentru momentul în care urmează să te întâlnești cu provocările primului job”, a declarat Ioana Oprescu, absolventă a Facultății de Relații Comerciale și Financiar-Bancare Interne și Internaționale, specializarea Afaceri Internaționale, promoția 2019, și a masterului de Management – Marketing, ce lucrează în momentul de față în calitate de Consultant comunicare și PR la The Public Advisors.

În data de 20 iunie 2022 încep înscrierile la URA, una dintre cele mai performate universități din România. Pentru anul universitar 2022 – 2023, tinerii pot opta pentru una dintre cele 7 facultăți, respectiv:

  • Facultatea de Drept
  • Facultatea de Informatică Managerială
  • Facultatea de Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie
  • Facultatea de Afaceri Internaționale
  • Facultatea de Finanțe și Contabilitate
  • Facultatea de Management – Marketing
  • Facultatea de Turism și Managementul Ospitalității

„Universitatea Româno-Americană se bucură de aprecierea absolvenților și a mediului de afaceri deopotrivă, un rezultat al dorinței noastre de a promova un sistem educațional la standarde internaționale, bine ancorat în realitățile pieței muncii. Practic, studenții noștri nu obțin doar o diplomă, ci cunoștințe și abilități care le permit să își construiască o carieră de succes în domeniul pe care și l-au ales și pentru care s-au pregătit”, afirmă Prof.univ.dr.habil. Costel Negricea, Rectorul Universității Româno-Americane.

La URA programele de studii sunt actualizate în mod constant pentru a răspunde cu brio cerințelor pieței. Toate detaliile despre oferta educațională, beneficiile oferite și calendarul de admitere sunt disponibile pe website-ul Universității, www.rau.ro.

Articol susținut de Universitatea Româno-Americană