Un bărbat de 22 de ani din Focşani care a incendiat un cort de vaccinare aflat în parcarea unui hipermarket din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, a fost identificat la o lună de la comiterea faptei, dosarul său fiind trimis acum procurorilor.

Persoana retinuta de politieFoto: Facebook / Politia Romana

Conform unor surse judiciare, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie, un bărbat de 22 de ani din Focşani, venit în vizită la rudele din Râmnicu Sărat, a incendiat un cort de vaccinare amplasat în incita unui centru comercial din Râmnicu Sărat, alegând să protesteze în acest fel faţă de regulile impuse de autorităţi. Poliţia a reuşit să îl identifice pe autor abia în 22 decembrie, când a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind eliberat şi cercetat în stare de libertate, relatează News.ro.

În urma anchetei, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal, care acum a fost trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Prejudiciul cauzat se ridică la 17.000 de lei, sumă care, cel mai probabil, va fi impusă bărbatului când dosarul va ajunge în instanţă.