Poliţiştii clujeni au deschis un dosar penal şi fac investigaţii pentru identificarea unei persoane care a decapitat două pisici.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, prevăzută de Legea 205/2004 privind protecţia animalelor. Cercetările au fost demarate în cursul zilei, urmare a unei sesizări telefonice prin care poliţiştii au fost anunţaţi de către o persoană domiciliată în cartierul Mănăştur cu privire la faptul că în spatele unui imobil au fost descoperite capetele a două pisici", se arată într-un comunicat transmis, vineri, de IPJ Cluj, potrivit Agerpres.

Din primele cercetări reiese că pisicile ar fi fost ucise în urmă cu o lună.

"În baza unei analize preliminare există indicii potrivit cărora decesul celor două pisici s-ar fi produs în urmă cu aproximativ o lună. În continuare sunt desfăşurate investigaţii pentru identificarea autorului, administrarea probatoriului şi luarea măsurilor legale", se mai arată în comunicat.