​​La mulți, România! La mulți ani, dragi români de pretutindeni!

MarelboFoto: Marelbo

1 Decembrie este o zi de mare sărbătoare, care aduce un important sentiment de apartenență la tradiția, valorile și cultura românească. Noi, cei de la Marelbo, suntem mândri din cale-afară pentru că locul în care trăim ne-a transformat în oamenii pasionați care suntem astăzi.

De 1 Decembrie simte și trăiește autentic. Mergi la casa părintească și mănâncă la masa acea mică și înghesuită, dar care-i „ținea strâns” pe toți cei din jurul ei. Nu-i așa că erai fericit și nu știai? Nu-ți doreai mai mult, pentru că de fapt, aveai totul. Retrăiește acele momente, privește cerul și lasă grijile care te împovărează. Învață din viața oamenilor simpli care nu s-au lăsat vrăjiți de strălucirea superficială. Învață cum să-ți simplifici viața cotidiană și cum să-ți îmbogățești sufletul. Apreciază tradiția și du-o mai departe. Luptă pentru recunoașterea ei oriunde te-ai afla. Încurajează meșteșugurile românești care sunt făcute cu truda unor oameni credincioși țării. Identifică adevăratele valori, care sunt de fapt, în tine.

În fabrica Marelbo, ne străduim de 35 de ani să ducem tradiția mai departe. Ne dorim să vezi implicarea și devotamentul oamenilor noștri, în produsele pe care le cumperi. E un moment bun să evaluezi cumpărăturile pe care le faci, pentru că, prin orice achiziție, ajuți sau nu o părticică din tradiție.

Referitor la cumpărături, Marelbo produce încălțăminte din piele naturală pentru întreaga familie, iar prețurile practicate sunt accesibile oricărui buzunar. Cei 35 de ani din spate garantează că lucrurile sunt făcute cu simț de răspundere, astfel încât să acorzi încrederea bine meritată produselor românești.

Intră pe site-ul Marelbo.com sau vino în magazinele noastre și cumpără încălțăminte la cele mai bune prețuri. De 1 Decembrie alege să porți cu mândrie produsele noastre. Alege să simți bucuria meșteșugarilor devotați, care iubesc ceea ce fac. Încurajează-i și pe cei din jurul tău să aleagă produse românești și contribuiți împreună la următoarele file din acest meșteșug.

Noi fabricăm cu drag în România. Tu fă să conteze!

De 1 Decembrie, de aici, din inima Bucovinei, gândurile noastre bune se îndreaptă către voi. La mulți ani, români frumoși!