Toți parlamentarii PNL vor participa la votul moțiunii de cenzură și vor vota împotrivă, la vedere, a anunțat liderul deputaților PNL, Florin Roman, spunând că speră că astfel a clarificat "orice discuție despre bazaconia idee a blatului".

HotNews.roFoto: Hotnews

Florin Roman spune că parlamentarii PNL nu vor sta în bancă la votul moțiunii de cenzură, aşa cum au procedat pesediştii, și că vor vota la vedere.

"Cu toţii vom participa la vot, iar nici un liberal nu va vota împotriva guvernului liberal. Aceasta întrucât doar PSD a fost capabil să intre în istoria penibilului politic, votând împotriva propriului guvern. Parlamentarii PNL nu votează împotriva Guvernului Orban, aşa cum a făcut PSD care a dărâmat guvernul Grindeanu, pentru că, spre deosebire de pesedişti, liberalii ţin la onoarea şi istoria partidului din care fac parte. Cu acest prilej sperăm că am clarificat pentru toată lumea orice discuţie despre bazaconia idee a "blatului". Aşa ceva nu există decât în gândirea defectă a celor care s-au consacrat în politică prin inconsecvenţă şi declaraţii politice sforăitoare, dar care nu sunt capabili să pună pe picioare vreun proiect politic serios", a transmis Roman, printr-un comunicat de presă.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD și susținută și de UDMR va fi citită luni în Parlament, însă nu a fost stabilită și data dezbaterilor și a votului.