Unul dintre tinerii înjunghiați, în noaptea de luni spre marți, în sala de cinema de la noul mall este chiar actorul principal al filmului care rula în sală. Raul Andrici viziona proiecția împreună cu vărul său. Cei doi au fost loviți cu cuțitul, în momentul în care i-au atras atenția agresorului că îi deranjează pe spectatori, scrie tion.ro.

Pisica VerdeFoto: Captura YouTube

Incidentul a avut loc la proiecția filmului „Pisica Verde”, la noul mall din Calea Șagului. Raul Andrici, 19 ani, este chiar actorul principal al peliculei, iar luni seară viziona producția împreună cu vărul său în vârstă de 23 de ani, potrivit tion.ro.

Agresorul, în vârstă de 36 de ani, făcea gălăgie în timpul filmului, spun martorii, iar cei doi i-au atras atenția. După mai multe atenționări, a scos un cuțit cu lama de câțiva centimetri și i-a tăiat pe cei doi veri. Unul a fost rănit în palmă, iar celălalt în zona cotului. Victimele au fost preluate de echipaje medicale și au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara și la Casa Austria din Timișoara.

Agresorul a fost dus la Secția 3 Poliție Timișoara pentru audieri.

Mai multe pe tion.ro