Rețeaua soroșistă din România a decis zilele astea ca Cioloș să devină iarăși premier”, susține Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Āstia de la penele nici n-au aflat incā. Si nici ce rāzboi de presá urmeazā in scurt timp. Cu multe dezvāluiri si multe delatiuni. Asta votati, asta meritati!”, scrie Ștefănesu pe rețeaua de socializare.

Postarea vine la o zi după ce Codrin Ștefănescu a anunțat că s-a împăcat cu Viorica Dăncilă pentru că amândoi sunt ”înconjurați de dușmani fără milă”.

Ștefănescu a anunțat că a avut o întrevedere, vineri, cu Viorica Dăncilă. El a precizat că cea mai importantă concluzie care s-a desprins după întâlnire a fost că „trebuie să ne unim forțele. Acum la greu”.

Codrin Ștefănescu a fost secretar general al PSD în perioada când președintele partidului era Liviu Dragnea, iar după condamnarea acestuia a fost înlăturat din funcție. El a acuzat-o, la vremea respectivă, pe Dăncilă că i-a pus pe toți pe „lista neagră”.

Invocarea inamicului Soros nu este o premieră pentru Ștefănescu - nici pentru PSD - fostul secretar general al partidului acuzând și cu alte ocazii că protestatarii anti-guvernamentali și ONG-uri sunt finanțate de miliardarul american.