Episcopia Slatinei şi Romanaţilor spune că "drama Alexandrei Măceșanu, a Luizei Melencu și a altor tinere căzute pradă infracționalității ne obligă pe toți la vigilență sporită, la responsabilitate nedisimulată, dar și la mai multă rugăciune". De asemenea, pentru duminică este anunțată o slujbă pentru cele două fete, la catedrala din Caracal.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Duminică, 4 august, începând cu ora 8.30, la catedrala din Caracal va fi oficiată o slujbă, însoțită de rugăciuni speciale pentru cei afectați de evenimentele tragice care au îngrozit societatea noastră în ultimele zile. Drama Alexandrei Măceșanu, a Luizei Melencu și a altor tinere căzute pradă infracționalității ne obligă pe toți la vigilență sporită, la responsabilitate nedisimulată, dar și la mai multă rugăciune", a anunțat sâmbătă Episcopia Slatinei.

DIICOT a anunțat oficial, sâmbătă, că în urma analizelor făcute de Institutul Național de Medicină Legală pe fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dincă a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

Alexandra Măceșanu, de 15 ani, a dispărut miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină "la ocazie". În același mod a dispărut în luna aprilie și Luiza Melencu, de 18 ani. Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce joi Alexandra a sunat de trei ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Duminica trecută, după ce inițial a negat că le cunoaște pe cele două fete, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra și i-a ars trupul, declara procurorul șef adjunct al DIICOT Georgiana Hosu. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a procedat la fel și cu Luiza.