Trupa americană de rock Bon Jovi va concerta duminică în Piaţa Constituţiei în cadrul turneului "This House Is Not for Sale", unul dintre cele mai aşteptate concerte ale verii. Este pentru a doua oară când Bon Jovi concertează în România.

Jon Bon Jovi in BucurestiFoto: David Bergman / TourPhotographer.com

Trupa va urca pe scenă în formula: Jon Bon Jovi, voce şi chitară, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, John Shanks, chitară, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013.

În deschiderea evenimentului vor concerta două formaţii româneşti - Gramofone (de la 17.15 la 18.00) şi Firma (de la 18.30 - 19.30), urmând ca după 20.30 până la ora 23.00 să urce pe scenă trupa lui Jon Bon Jovi.

Potrivit set-list-ului de la concertele anterioare susţinute în Europa, Bon Jovi va începe concertul din Piaţa Constituţiei cu piesa care dă titlul turneului, "This House Is Not for Sale", după care vor urma "Knockout" şi "You Giver Love a Bad Name". Din concert nu vor lipsi piese ca "Roller Coaster", "Lost Highway", "Bed of Roses", "It's My Life", "Keep The Faith" sau "I'll Sleep When I'm Dead". Pentru bis-uri, trupa are pregătite trei piesei - "Raise Your Hands", "Wanted Dead or Alive" şi "Livin' on a Prayer".

Intrarea în zona de concert se va face la ora 14.30 pentru membrii Fan Club-ului Bon Jovi şi de la ora 15.00 pentru public. Potrivit organizatorilor, la intrare, toţi participanţii vor fi controlaţi de agenţii de securitate. Accesul cu alimente şi băuturi din afara locaţiei nu este permis. Cei care doresc să achiziţioneze băuturi răcoritoare şi gustări o vor putea face de la punctele de vânzare din interiorul locaţiei.