Lidl anunță că a fost detectată Salmonella în produsul "Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g” și îi avertizează pe cumpărători să nu îl consume și să îl returneze în magazine. Retailerul spune că a retras acest produs de la vânzare.

HotNews.roFoto: Hotnews

Lidl a anunțat că a retras din magazine produsul "Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g“ cu termenele de valabilitate 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019. În urma unor analize făcute de producător, în acest produs a fost detectată Salmonella, mai spune retailerul.

Clienții care au cumpărat acest produs sunt avertizați să ţină cont de retragerea acestuia din magazine şi să nu îl consume. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Retailerul mai susține că această rechemare vizează exclusiv produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g“ cu termenele de valabilitate menționate și că alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Cămara Noastră, nu sunt afectate.