Un clip video cu un echipaj de poliție care trage pe dreapta un bărbat îmbrăcat în costum de supererou ce circula pe role pe o șosea a devenit viral pe Facebook, fiind distribuit de peste 1.400 de ori pe rețeaua de socializare.

”Superman” pe soseaFoto: Captura Facebook

Pe înregistrarea postată pe pagina de Facebook ”Polițiștii au umor” se aude cum cei din mașina de poliție spun ”și...supermen în acțiune”, ”ia uite-l, mă”, și râd de bărbat.

Echipajul pornește sirena mașinii de poliție și îi spun acestuia: ”Băi, Supermen, ia trage-te colo, pe dreapta! Hai!”.

Printre cele peste 400 de comentarii ale postării sunt foarte multe critice în privința atitudinii oamenilor legii față de cetățeanul îmbrăcat în Superman, administratorii paginii replicând, într-un comentariu, că ”prea mulți au bățul în fund pe aici”.

”Colegii mei s-au adresat în spirit de glumă, nu în sens peiorativ. Au scos un posibil accident din trafic, nu l-au sancționat, nu i-au făcut nimic altceva. În plus, sunt "cunoștințe vechi". De ce au folosit sirena? Pentru că omul avea căștile în urechi cu muzica la volum maxim. "Domnișoarele" ofensate sunt rugate să nu mai urmărească pagina. P.S. Superman și polițiștii sunt cunoștințe vechi. Supereroii își permit între ei. Pentru cunoscători”, spun cei care gestionează contul de Facebook Polițiștii au umor.

Pot4rivit unor surse din Poliție, citate de Mediafax, acest caz este real și a avut loc în Ilfov.