Protestatarii care s-au adunat în fața Casei de Cultură din Topoloveni pentru a-l aștepta pe liderul PSD Liviu Dragnea au fost ridicați de jandarmi și duși cu dubele la poliție potrivit publicației locale stiridepitesti.ro.

Jandarmi TopoloveniFoto: Captura YouTube

UPDATE 15.07 Jandarmeria Argeș anunță că protestatarii de la Topoloveni vor fi sancționați contravențional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată și refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor. (Mediafax)

„Noi nu le facem nimic, doar îi găzduim. Vorbiți cu jandarmii”, a spus un polițist pentru publicația locală citată. Protestatarii vor fi ținuți la poliție până se termină vizita lui Dragnea.

Unul dintre protestatari a fost urcat în dubă în deși a spus că este un abuz, el întrebând în mod repetat care este motivul pentru care este ridicat ridicat. ”Pentru stabilirea identității dumneavoastră”, a răspuns unul dintre jandarmi la un moment dat. ”Păi vă dau buletinul”, a replicat protestatarul ce a filmat tot incidentul, de la momentul în care a fost ridicat și până a ajuns cu duba la secție.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Argeș, 10 persoane au fost ridicate din centrul localității Topoloveni și conduse la secția de poliție.