PNL va sesiza CNA în cazul purtătorului de cuvânt al partidului, Ionel Dancă, dat afară joi seară din platoul Antena 3 de către Mihai Gâdea, după ce a spus că postul TV manipulează opinia publică, a anunțat, vineri, liderul PNL, Ludovic Orban.

HotNews.roFoto: Hotnews

Orban a vorbit despre atitudinea grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă, a lui Mihai Gâdea, spunând că PNL "nu va sta cu mâinile în sân și nu va accepta această jignire față de un reprezentant al PNL și, de fapt, față de toți membrii și simpatizanții partidului".

Liderul PNL a spus că va propune în reuniunea Biroului Executiv ca PNL să boicoteze emisiunea lui Gâdea până când acesta își va cere scuze public pentru "atitudinea de dictator scos din minți de faptul că un reprezentant al PNL a spus un adevăr sau două adevăruri sau 10 adevăruri care l-au deranjat".

"Vom sesiza Consiliul Național al Audiovizualului pentru că este inadmisibil și nu vom tolera un asemenea comportament care frizează lipsa de educație și lipsa de acceptare a unei opinii diferite, care până la urmă fac parte din bagajul unui regim autoritar, au unui regim nedemocratic pe care nu putem să-l acceptăm”, a afirmat Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută vineri la Drobeta-Turnu Severin, citat Mediafax.

Liderul PNL a adăugat că este posibil ca de săptămâna viitoare partidul să nu mai trimită niciun liberal la emisiunile lui Gâdea.

Joi seară, Mihai Gâdea l-a dat afară din platoul Antenei 3 pe liberalul Ionel Dancă după ce acesta a criticat-o pe Rodica Stănoiu și o polemică legată de șefa ICCJ, Cristina Tarcea. ”Afară, afară! Vreți să vă scot cu bodiguardul?! Tăiați-i microfonul”, a strigat Gâdea.