16 judeţe se află marțí dimineață sub cod galben de ceaţă, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Meteorologii au prelungit avertizările de cod galben în patru județe până la ora 11:00, informează Mediafax.

Ceata densaFoto: pexels.com

Update 8:00 Meteorologii au prelungit avertizările cod galben de ceaţă pentru patru judeţe, până la ora 11.00. De asemenea, patru județe noi au intrat sub cod galben de ceață.

Avertizările cod galben de ceaţă au fost prelungite până la ora 11.00 pentru judeţele Bacău, Neamț, Olt și Dolj. De asemenea, meteorologii au emis noi avertizări cod galben de ceaţă pentru judeţele Vaslui și Galați până la ora 11.00, respectiv pentru Timiș și Arad până la ora 9.00.

În zonele vizate se înregistrează ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

12 judeţe, majoritatea din sudul ţării, se află marțí dimineață sub cod galben de ceaţă, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Până la ora 8.00, pentru Suceava, Bacău, Vrancea, Neamţ, Ialomiţa, Giurgiu, Brăila, Buzău, Teleorman, Călăraşi, Olt și Dolj este anunţată ceață.

În Suceava, Bacău, Vrancea și Neamţ există depuneri de chiciură.

Ceaţa poate scădea vizibilitatea şi sub 50 de metri.