În vreme ce premierul Viorica Dăncilă răspundea criticilor din moțiunea de cenzură a opoziției, Liviu Dragnea se uita la mai multe imagini printate pe o foaie, din timpul atacului unui bărbat, care ar fi recidivist și eliberat în urma recursului compensatoriu. Acesta din urmă a lovit violent cu pumnul o tânără, în scara unui bloc din Alba Iulia. Imaginile i-au fost date șefului PSD de către deputatul PNL Florin Roman, care a acuzat guvernarea că a „umplut străzile cu criminali și violatori”.

Dragnea, la motiuneFoto: Captura Digi 24

Imaginile i-au fost date șefului PSD de către deputatul PNL Florin Roman. Aceleași imagini au ajuns și la premierul Viorica Dăncilă și la ministrul Justiției, Tudorel Toader, la începutul ședinței.

Dragnea a pus apoi foaia pe masă.

Imaginile la care se uita Dragnea au fost surprinse de camerele de supraveghere din scara unui bloc din Alba Iulia. Bărbatul care ar fi lovit tânăra în scara unui bloc din Alba Iulia a fost eliberat recent din închisoare, după ce fusese condamnat pentru tâlhărie și tentativă de viol, scrie presa locală, care prezintă și imagini cu momentul atacului surprinse de camerele de luat vedere.