Bărbatul care ar fi lovit o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia a fost eliberat recent din închisoare, după ce fusese condamnat pentru tâlhărie și tentativă de viol, scrie presa locală, care prezintă și imagini cu momentul atacului surprinse de camerele de luat vedere. Recidivistul reținut de poliție susține însă că este nevinovat.

Atac in Alba IuliaFoto: Captura YouTube

Atenție! Imagini violente!

Reamintim că un bărbat a fost reținut, luni seara, în acest dosar.

Potrivit unor surse citate de alba24.ro, suspectul principal al Poliției se numește Nicolae Drăgoi din Alba Iulia (cartierul Bărăbanț). Acesta ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat.

Tinerei de 20 de ani i-au fost furate un telefon mobil și portofelul.

Suspectul spune însă că este nevinovat. „Nu știu nimic despre ce este vorba”, a afirmat acesta, la întrebările presei, când era dus de polițiști la arest.

Potrivit sursei citate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliția a fost sesizată de către un reprezentant al spitalului că la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie și care este posibil să fi fost victima unei infracțiuni.

”În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violență. Tânără, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus polițiștilor că nu-si amintește nimic si că nu își găsește telefonul mobil si portmoneul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru însușirea bunului găsit” a precizat poliția.

Aproximativ 11.000 de deţinuţi au fost eliberaţi de la începutul anului până la sfârşitul lunii octombrie, dintre care peste 9.000 în baza Legii nr. 169/2017 privind recursul compensatoriu a anunțat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP). ”Din unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au fost puse în libertate 11.033 de persoane, 9.039 dintre acestea beneficiind de prevederile Legii 169/2017: 1.374 ca urmare a expirării duratei pedepsei în termen, 7.665 prin admiterea de către instanţele de judecată competente a liberării condiţionate”, a precizat ANP, mai scrie alba24.ro.