Locuitorii din mai multe zone din cartiere Drumul Taberei şi Militari nu au căldură şi apă caldă, fiind afectate 133 de imobile - blocuri și instituții publice, între care două școli. RADET spune că miercuri a avut loc o avarie, iar reparațiile vor fi încheiate astăzi, până la ora 16.00.

receptie reabilitare termica (s 6)Foto: Rompres

Potrivit RADET, miercuri a apărut o avarie la CET VEST, care aparţine ELCEN, iar reparaţia are loc până astăzi la ora 16.00.

RADET a anunţat că sunt afectate peste 133 de imobile, atât blocuri, cât şi instituţiile publice. Printre instituțiile rămase fără căldură se află şi Şcoala Principesa Margareta din Sectorul 5 şi Şcoala Generală nr 199 din Sectorul 5.

UPDATE: Într-un răspuns pentru HotNews.ro, RADET arată că avaria de la Şcoala Principesa Margareta a fost remediată.

"În punctul termic fiind începute încă din cursul nopţii precedente, manevrele de alimentare a consumatorilor arondaţi (inclusiv a şcolii) cu agent termic pentru încălzire, în prezent, situaţia fiind în curs de normalizare. Vă facem precizarea că, deşi echipele RADET au remediat avaria, efectele întreruperii agentului termic sunt resimțite o perioadă de timp mai mare, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi intervalul în care acesta nu a fost alimentat cu agent termic", se arată în răspunsul RADET.

VEZI AICI ZONELE AFECTATE de AVARIA RADET