PSD este vulnerabil din cauza problemelor lui Liviu Dragnea în justiției, dar și a modului său de acțiune care a atras oprobriul unei importante părți a societății românești, spune Niculae Bădălău, liderul organizației Giurgiu, argumentându-și astfel susținerea pentru scrisoarea prin care i se cere demisia actualului lider al formațiunii.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Mă raliez declarației comune a colegilor mei, un demers întru totul democratic, menit să salveze partidul într-un moment dificil. Suntem cu toții datori să facem o analiză onestă și deschisă a situației în care a ajuns Partidul Social Democrat și să punem degetul pe rană, pentru că în politică nu e loc nici de sentimente, nici de resentimente”, a scris pe Facebook liderul PSD Giurgiu.

Senatorul îi reproșează lui Dragnea că a atras oprobriul societății prin modul în care a condus partidul și susține că rezultatele bune ale guvernării sunt eclipsate de acțiunile acestuia: ”Suntem vulnerabili, ca partid și ca guvern, pentru că avem un lider vulnerabil, care atât prin situația sa juridică, cât și prin modul său de acțiune din ultima perioadă, a atras asupra PSD oprobriul unei însemnate părți a societății românești. PSD este un partid care guvernează pentru oameni, și guvernează cu rezultate notabile. Este păcat ca din cauza unui context politic nefavorabil să fie minimalizate sau chiar puse în pericol proiectele majore din Programul de Guvernare pe baza căruia am câștigat alegerile”.