Fostul premier Victor Ponta a spus duminică la Târgu Jiu că mai are poze cu Liviu Dragnea și că o să le dea pe rând ”când mai spune că luptă cu statul paralele”. Acesta a mai spus că liderul PSD ”minte pe față” cum luptă el cu Kovesi, Maior și Coldea, pentru că nu erau neapărat ”cei mai buni prieteni, dar nu scăpau de el”.

Victor Ponta in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

”Mai am poze cu Dragnea şi când mai spune că luptă cu statul paralel le mai prezint. M-am săturat şi trag un semnal de alarmă şi sunt obligat să fac acest lucru, pentru că domnul Dragnea vă minte în faţă cum luptă el cu Kovesi, cu Maior, cu Coldea. Nu a luptat deloc. Nu era neapărat cel mai bun prieten, dar nu scăpau de el. Maior îmi spunea: «Hai să ne întâlnim undeva unde să nu afle şi Dragnea, că iarăşi vine peste noi». Kovesi nu ştiu dacă mănâncă şorici de porc, dar o fugărea Dragnea cu şoriciul. Povestea că se luptă cu ei nu este adevărată. Eu nu l-am auzit vreodată să spună «Domnule Maior, doamnă Kovesi, nu e corect ce se întâmplă, nu ştiu, cu dosarul lui Nicuşor Constantinescu sau Nichita sau Cârciumaru». El întotdeauna a vorbit de dosarul dumnealui: «Măi, vorbiţi şi voi să se rezolve»”, a spus Ponta potrivitAdevărul.

Victor Ponta a publicat pe 9 septembrie o poză cu Liviu Dragnea în careliderul PSD se îmbrățișează cu George Maior, iar în spatele acestora apare și fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi.

La o zi distanță, Ponta a mai arătat la B1TV o poză cu Dragnea în care acesta apare cu fosta conducere a SRI, George Maior și Florian Coldea.

Dragnea a spus, luni, că habar n-are dacă poza cu Maior și Kovesi este reală, dar crede că era vorba de ziua SRI, unde erau peste 100 de oameni, inclusiv oameni politici, oameni de la parchete, etc.