Principalul suspect in cazul agresiunii produse sambata intr-un autobuz al liniei 178 din Bucuresti, unde un barbat a fost taiat la o mana cu un cuter, a fost retinut, iar duminica va fi dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, scrie News.ro. Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, barbatul, in varsta de 41 de ani, a fost retinut sub acuzatiile de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si port sau folosire fara drept de obiecte periculoase.

Duminica, el va fi dus la Judecatoria Sectorului 6, cu propunerea de arestare preventiva.

Barbatul este principalul suspect in cazul agresiunii produse cu o zi in urma intr-o statie de autobuz din Capitala, unde o persoana a fost taiat la o mana cu un cuter.

Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, printr-un apel la 112 a fost anuntat un conflict izbucnit intre trei barbati intr-un autobuz al liniei 178 si care s-a incheiat intr-o statie din sectorul 6, dupa ce au coborat din mijlocul de transport. La coborare, unul din cei trei l-a lovit peste mana cu un cuter pe cel cu care se certase in autobuz. Victima a primit ingrijiri la fata locului, ulterior fiind transportata la Spitalul Universitar.

Conflictul ar fi izbucnit dupa ce victima le-ar fi reprosat celor doi agresori ca deranjeaza cu unditele pe care le aveau cu ei in autobuz.