Trei persoane care au facut gratar pe trotuarul din fata casei si au ascultat muzica la volum mare, au agresat doi politisti sositi la fata locului, fiind cercetate pentru ultraj. Apropiatii suspectilor il acuza, insa, pe unul dintre politisti de agresiune, fiind demarata o ancheta in acest caz, relateaza News.ro.

Mai multi locatari de pe strada Tecuci din municipiul Galati au sunat la Politie si au sesizat ca in fata unei case se face gratar si se asculta muzica la un volum mare, un echipaj de politie deplasandu-se la fata locului.

Ajunsi la fata locului, politistii au fost agresati de trei persoane.

"Din probele administrate pana la acest moment a rezultat ca trei inculpati ar fi exercitat violente impotriva organelor de politie aflate in exercitarea atributiilor de serviciu care se deplasesera la domiciliul acestora in urma unei solicitari formultate de un grup de cetateni. In urma violentelor exercitate de inculpati, organele de politie au suferit leziuni traumatice care au necesitat mai multe zile de ingrijiri medicale pentru vindecare", a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Prchetului de pe langa Judecatoria Galati, Liliana Manoliu.

Cele trei persoane au fost retinute si sunt cercetate pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice.

Pe de alta parte, apropiatii celor anchetati sustin ca unul dintre politisti l-ar fi agresat pe unul dintre ei.

"S-a dispus la nivelul IPJ constituirea unei comisii care va analiza modul in care a fost sesizat evenimentul si modul in care s-au respectat procedurile de inteventie si gestionare a evenimentului", au anuntat reprezentantii Politiei Judetene Galati.