UPDATE Dupa ce Biroul de Presa al Parchetului General a spus, potrivit Agerpres, ca institutia a dispus efectuarea de verificari in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu, Parchetul General a publicat pe pagina de Facebook o dezmintire in privinta acestei informatii.

Stirea publicata initial:

Parchetul General a dispus efectuarea de verificari in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu, a informat, miercuri, Biroul de Presa al institutiei, citat de Agerpres.

Liviu Dragnea a afirmat, luni, la Antena 3, ca vicepremierul Paul Stanescu este cel care a denuntat o propunere venita din partea lui Pahontu.

"Mai multi colegi mi-au zis ca seful SPP-ului a fost implicat mai mult decat e cazul. Seful SPP n-are de ce sa interactioneze cu premierul sau cu membri ai Cabinetului. (...) Este un coleg de-al nostru - de mine s-a ascuns - Paul Stanescu. Probabil ca de aia are si probleme acum sau poate ca este o simpla coincidenta.

El a spus in mai multe intalniri publice in tara, la intalniri ale CExN, ca un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahontu, care a spus ca nu vorbeste in numele dumnealui - eu cred ca vorbea doar in numele dumnealui - si a spus ca undeva prin martie eu o sa fiu executat si ca dumnealui sa stea deoparte ca o sa fie protejat si chiar o sa ajunga presedintele partidului", a afirmat presedintele PSD.