Un barbat in varsta de 35 de ani, politist de frontiera, a murit, iar o femeie de 32 de ani a fost foarte grav ranita, in urma unui accident rutier produs in prima zi a noului an la Oradea, scrie News.ro. Accidentul a avut loc luni dimineata, la intersectia de pe soseaua Borsului cu strada Uzinelor din municipiul Oradea.

"Un barbat de 35 de ani din localitatea Sintandrei, aflat la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, astfel ca la intrarea in sensul giratoriu a pierdut controlul asupra directiei, iar masina a parasit partea carosabila si s-a lovit de un stalp de inalta tensiune de pe partea dreapta a directiei sale de deplasare", a declarat pentru "Bihoreanul" purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, Alina Dinu.

In urma impactului violent, soferul a murit pe loc, iar pasagera din masina, in varsta de 32 de ani, a ajuns la spital in stare foarte grava, suferind politraumatisme si fracturi. Ea a ramas prinsa intre fiarele masinii, fiind scoasa de catre pompieri.

Primele cercetari arata ca accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.