Dispeceratul National Salvamont a primit, in ultimele 24 de ore, 41 de apeluri de urgenta, cele mai multe fiind pentru salvamontistii din municipiul Brasov si pentru cei din Sinaia. De asemenea, salvamontistii au primit alte 29 de apeluri prin care se solicitau informatii, scrie News.ro.

Salvamont Romania anunta, sambata dimineata, ca in ultimele 24 de ore la Dispeceratul National Salvamont s-au primit 41 de apeluri de urgenta: zece apeluri pentru Salvamont municipiul Brasov, opt apeluri pentru Salvamont Sinaia, un apel pentru Salvamont Predeal, un apel pentru Salvamont Gorj, patru apeluri pentru Salvamont Prahova - Busteni, un apel pentru Salvamont Mures, un apel pentru Salvamont Harghita - Gheorgheni, un apel pentru Salvamont Caras-Severin, un apel pentru Salvamont Borsa - Maramures, un apel pentru Salvamont Alba, doua apeluri pentru Salvamont Cavnic - Maramures, doua apeluri pentru Salvamont Sibiu, sapte apeluri pentru Salvamont Lupeni si un apel pentru Salvamont Cluj.

De asemenea, salvamontistii au primit si 29 de apeluri prin care se solicitau informatii privind starea partiilor din diferite zone montane.