Magdalena Serban, femeia acuzata ca a omorat o tanara dupa ce a impins-o pe sinele de metrou, marti seara, in statia Dristor, a fost audiata vineri de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, anunta Agerpres.

Magdalena Serban la metrouFoto: Politia Capitalei

Potrivit Biroului de presa al Parchetului Capitalei, femeia a fost adusa la audieri in legatura cu efectuarea unei expertize psihiatrice. Dupa audiere, femeia a fost dusa la Spitalul Penitenciar Jilava, unde se afla internata de joi.

Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, se afla in arest preventiv, ea fiind acuzata de omor calificat si tentativa de omor, dupa ce a impins o tanara pe linia de metrou in statia Dristor I.

Procurorii sustin ca, marti seara, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Dristor 1, Magdalena Serban a impins o tanara spre liniile de metrou, iar dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul. Urmare a acestor actiuni, tanara a fost lovita de trenul ce intra in statie si a decedat.

Cu cateva ore inainte, femeia a incercat sa impinga o alta tanara spre linia de metrou in statia Costin Georgian, insa aceasta s-a opus si nu a patit nimic.

Ulterior, Serviciul de Telecomunicatii Speciale a sesizat Parchetul Militar pentru a se verifica modul in care o operatoare de la Serviciul de Urgenta 112 a procesat cazul semnalat din statia de metrou Costin Georgian.