Un ofiter din trupele speciale a fost ranit grav cu o sabie marti dimineata, in timpul unor perchezitii la Radauti, scrie news.ro.

Politia Romana a transmis, in urma cu putin timp, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, ca agentul sef adjunct de politie Sfichi Dan Ciprian, de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Suceava, a fost grav ranit in aceasta dimineata.

"Suntem alaturi de colegul nostru, agent sef adjunct de politie Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Suceava, care, in aceasta dimineata, a fost ranit foarte grav, la cap si brat, in timpul unei misiuni. Sa ne rugam cu totii ca Ciprian sa duca misiunea pana la capat, si sa se intoarca in randurile noastre sanatos!", este mesajul Politiei Romane.

In momentul in care a fost atacat, politistul participa la perchezitii in Radauti.

UPDATE Politistul a fost stabilizat de catre medicii de la spitalul din localitate si a fost transpoirtat la spitalul din Suceava, pentru o evaluare medicala complexa. Daca se va impune o interventie neurochirurgicala, politistul va fi transportat intr-un centru universitar, un elicopter SMURD fiind pregatit sa intervina.

Potrivit Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), agentul sef adjunct de politie Sfichi Dan Ciprian a fost stabilizat de medicii de la spitalul din Radauti.

"El a fost transportat la spitalul din Suceava unde este supus unei evaluari medicale aprofundate. Specialistii de la Departamentul Pentru Situatii de Urgenta din MAI monitorizeaza situatia si daca se va impune o interventie neurochirurgicala, colegul nostru o sa fie transportat la un centru medical universitar. De asemenea, un elicopter SMURD este pregatit de interventie, pentru cazul in care va fi nevoie", au transmis reprezentantii MAI.

Acestia au anuntat ca agresorul a fost retinut.