Peste 5.000 de brasoveni au marsaluit duminica seara prin centrul Brasovului, protestand impotriva Guvernului si a PSD. "Jos, jos, jos guvern mincinos", "PSD, ciuma rosie" sau "La inchisoare, nu la guvernare!" - au scandat ei.

Protest in Brasov 26 nov 2017Foto: Vlad Barza / HotNews.ro

Desfasurarea manifestatiei:

Protestul din Brasov s-a terminat putin dupa ora 21.00, dupa ce cele cateva mii de manifestanti ajunsi in Piata Sfatului au mai scandat cateva zeci de minute contra PSD.

20.45: Manifestantii au ajuns in Piata Sfatului. Numarul lor s-a mai redus la circa 3.000. A inceput sa ploua

20.25: Numarul manifestantilor depaseste 5.000 la aceasta ora, potrivit corespondentilor HotNews.ro. Protestatarii se indreapta acum spre Piata Sfatului

Oamenii din fruntea coloanei estimeaza numarul manifestantilor la circa 3.000, reprezentantii Jandarmeriei au refuzat sa ofere o estimare.

Cele cateva mii de manifestanti merg in coloana prin centrul Brasovului, scandand "PSD, ciuma rosie", "Jos, jos, jos guvernul mincinos" sau "La inchisoare, nu la guvernare!".

Protestul este pasnic, iar coloana de manifestanti, condusa de o masina a Jandarmeriei, ocupa o banda din carosabil.

19.15: Manifestantii au plecat in mars pe Bd. Eroilor. Sunt peste 1.500. "Jos, jos, Guvern mincinos!" - striga ei

19.00: Sunt peste 1.000 de manifestanti la Brasov. Protestatari cu portavoce indeamna lumea sa ramana pe trotuar. Se scandeaza "Hotii" si "Nu vrem sa fim o natie de hoti"

In fata Prefecturii din Brasov se adunasera deja in jurul orei 18.30 cateva sute de oameni.

Ei scandeaza "PSD, ciuma rosie" si "DNA sa vina sa va ia".

In zona protestului se circula normal.