Zeci de politisti din mai multe judete, dar si de la Politia de Frontiera, cauta, de mai bine de 12 ore, cei doi barbati suspectati ca au injunghiat mortal un barbat in judetul Calarasi si au ranit-o pe sotia acestuia. Operatiunile continua si sambata, fiind organizate filtre pe principalele artere din zona, informeaza news.ro.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Calarasi, zeci de politisti din judetele Calarasi, Ialomita, Constanta si Ilfov, dar si de la Politia de Frontiera, ii cauta de mai bine de 12 ore pe cei doi barbati suspectati in cazul omorului din judetul Calarasi.

Oamenii legii au organizat filtre pe principalele artere din zona.

Dosarul este coordonat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi, dar, deocamdata, anchetatorii nu au prezentat public date despre suspecti.

Potrivit sursei citate, fapta s-a produs, vineri, in jurul orei 17.30.

Surse din ancheta au precizat, ca doi barbati care fusesera luati la "autostop" din orasul Slobozia, intr-o masina in care se aflau doi soti, i-au spus soferului sa opreasca pe DN 3 A, in dreptul localitatii Tudor Vladimirescu din judetul Calarasi.

Ulterior, barbatii l-au injunghiat in gat cu un cutit pe sofer, dar si pe sotia acestuia. Femeia a supravietuit si a reusit sa sune la 112.

La fata locului au ajuns echipaje SMURD, insa in cazul barbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Sotia acestuia a fost transportata la Spitalul Judetean Calarasi, fiind ranita usor.

Ambele victime au fost gasite cazute in afara masinii.