Doua persoane au fost ranite grav, duminica dupa-amiaza, in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autocar si o autoutilitara si care s-a produs pe DN 2 (E85), in judetul Vrancea, relateaza News.ro. Circulatia pe DN2 (85) Focsani - Ramnicu Sarat este oprita pe ambele sensuri la iesirea din localitatea Dumbraveni , informeaza Infotrafic. Ulterior, una dintre victime a murit la spital.

18.40: Una dintre persoanele ranite grav in urma accidentului a decedat la spital, iar cel de-al doilea ranit este in stare grava. In autocar se aflau aproximativ 40 de pasageri.

Accidentul a avut loc la iesirea din localitatea Dumbraveni, unde un autocar si o autoutilitara s-au ciocnit frontal.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vrancea, in urma accidentului au fost grav ranite doua persoane din autoutilitara, ambele fiind transportate cu ambulantele la spital. In cazul uneia dintre victime a fost necesara interventia unui echipaj de descarcerare.

In urma accidentului, care s-a produs in jurul orei 15.30, DN 2 a fost blocat la iesirea din Dumbraveni, formandu-se coloane de masini pe ambele sensuri.