Premierul Dacian Ciolos apreciaza ca a onorat cu buna credinta o invitatie adresata de televiziunea publica premierului in functie, iar inregistrarea interviului a avut loc miercuri, au declarat HotNews surse guvernamentale.

Ciolos la Viata SatuluiFoto: TVR

Potrivit acestora, nu a existat nicio comunicare din partea TVR privind interviul acordat de Ciolos - unul pur informativ - pana sambata seara.

De aceea, premierul nu este de acord ca acesta să fie difuzat pe spațiul electoral al vreunui partid si nici ca emisiunea sa fie difuzată in avans pe internet, au mai spus sursele citate.

Conducerea SRTv a decis amanarea difuzarii interviuluiacordat de premierul Dacian Ciolos emisiunii Viata Satului, informeaza un comunicat de presa al TVR, precizand ca s-a luat in considerare perioada de campanie electorala si s-a dorit "evitarea oricaror interpretari.

"Pentru ca informatia sa circule mai repede, in cazul in care prin discutii cu reprezentantii Premierului se va considera util, ne manifestam disponibilitatea de a difuza emisiunea pe TVR+ (in mediul on line) inaintea difuzarii pe TVR 1.

Tot in scopul echilibrului dorit, vom propune PNL (partid care este asociat si reprezentat de imaginea Premierului Ciolos) sa foloseasca spatiul electoral care i se cuvine prin distributia mai sus amintita, si pentru a difuza interviul premierului, sau parti considerate importante din acesta", se afirma in comunicatul de duminica al TVR.